Casemanager Verzuim

Repay HRM

Kom jij uit de regio Tilburg en heb jij ervaring op het gebied van verzuim? Ben jij daarnaast een goede gesprekspartner en heb je kennis van de Wet Verbetering Poortwachter?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

  32 – 40 uur
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV obv fulltime
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Casemanager Verzuim?

Als Casemanager zet jij jouw kennis, ervaring en vaardigheden in om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij diverse vraagstukken. Met een scherpe blik en een luisterend oor ben je in staat om de grondoorzaken van verzuim te achterhalen en daarop de juiste acties uit te zetten. Je durft de confrontatie aan te gaan en een goed gesprek te voeren.

Jij bent de regisseur van het gehele verzuimproces en weet het overzicht te houden. Je zorgt voor een sterke samenwerking tussen alle betrokken disciplines. Jij adviseert op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Tevens draag je zorg voor een correcte verslaglegging om alle stappen van de Wet verbetering poortwachter tijdig en volledig te kunnen volgen. In het gehele proces staat een persoonlijke aanpak op de eerste plaats, maar verlies jij de belangen van de verschillende partijen niet uit het oog.

De Casemanager Verzuim werkt nauw samen met het Jobcenter van Repay. De collega’s gaan in overleg met jou op zoek naar passend werk bij verzuim en re-integratie.

Kortom, je bent een aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, interne afdelingen en externe partijen. Waarbij wij persoonlijk en direct contact belangrijk vinden.   

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals bootcamps (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Casemanager Verzuim?

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding (HRM, Verzuim en Mobiliteit of Casemanagement)
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan op het gebied van verzuim.
 • Kennis van de Wet Verbetering Poortwachter is een vereiste.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je weet je goed aan te passen aan verschillende situaties, want geen dag is hetzelfde.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

 Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met Bea de Cort, Manager Verzuim, via B.deCort@repay.nl.