Administratief Medewerker Verzuim

Repay HRM

Kom jij uit de regio Tilburg, ben jij secuur, proactief en sociaal? En heb jij daarnaast zin om ons verzuimteam te komen ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou!

32 / 40 uur
Tilburg
25 vakantiedagen plus 6,5 ATV obv fulltime
Mbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Administratief Medewerker Verzuim?

Laten we beginnen door te zeggen dat deze functie meer is dan de titel omschrijft! Als administratief Medewerker Verzuim ga jij namelijk onze verzuimadviseurs ondersteunen. Denk hierbij aan het aannemen van de telefoon, het versturen van correspondentie en het beheren van de agenda van de adviseurs. Je helpt de verzuimadviseurs dus met het stroomlijnen van de dagelijkse taken. Jij bent niet bang voor een beetje hectiek en weet je hoofd koel te houden in een drukke werkomgeving.

Het team waar je in komt te werken bestaat nu uit twee verzuimadviseurs. Jij bent de eerste persoon in de lijn waar de telefoon binnenkomt. Je zult leren beoordelen of het gesprek door jou afgehandeld kan worden, of dat één van de verzuimadviseurs het gesprek over moet nemen. Daarnaast ben jij bezig met de administratieve kant van het vak, zo verwerk jij dagelijks verzuim -en herstelmeldingen en ben jij een belangrijke spil in het contact met onze medewerkers. Jij plant afspraken met hen in voor de bezoeken met het verzuimteam hier op kantoor en zal jij hen op deze dagen ontvangen op ons kantoor.

Ook heb jij de ambitie om door te groeien! Wij zijn namelijk op zoek naar een medewerker die meer te weten wilt komen over de Wet Verbetering Poortwachter, het voeren van verzuimgesprekken en samen met ons de verzuimafdeling nog verder wilt ontwikkelen.

Een afwisselende functie dus, waarin jij jouw sociale, administratieve en HR vaardigheden kunt laten gelden en verder ontwikkelen!

Wat bieden wij?

 • Een interessante, afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, en waar echt ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur;
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie;
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Administratief medewerker Verzuim?

 • Je bent 32 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Je weet je goed aan te passen aan verschillende situaties, want geen dag is hetzelfde;
 • Je krijgt en geeft energie door in contact te zijn met onze medewerkers;
 • Relevante opleiding? Mbo/hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zoveel. Wij zijn met name op zoek naar persoonlijkheid en de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt;
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang voor een uitdaging. Je weet namelijk nooit wat je te wachten staat, elke situatie die je bij ons tegen gaat komen is uniek!

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel, Breda & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door jouw cv te uploaden en een korte motivatie te schrijven waarom jij het team van verzuim wilt komen versterken.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met Bas Paridaens via bas@repay.nl

Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.