Wat ga je doen als Accountmanager?

Geen dag is hetzelfde

Dagelijks bepaal jij jouw eigen agenda. Of je nou prospects gaat bellen om afspraken te maken, of je bent buiten de deur om van jouw prospect een klant te maken. Het doel is altijd om jouw marktgebied, en dus de relaties en prospects door en door te leren kennen en ervoor te zorgen dat zij jou kennen. Als Accountmanager toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Je adviseert ondernemers op het gebied van vraagstukken over payroll en je overtuigt bedrijven om gebruik te maken van onze dienstverlening. Je hecht veel waarde aan goed werkgeverschap en brengt dit op overtuigende wijze over naar de prospect.

Geen dag is hetzelfde: Zo bel je de ene dag met een directeur, de andere dag heb je een intensieve mailwisseling met een HR-manager over een offerte. Want ook het maken van offertes en prijsafspraken behoort tot jouw werkzaamheden. Je gaat voor een duurzame relatie en daarbij is het van belang dat alle partijen tevreden zijn over de gesloten deal. Je uitvalbasis is ons kantoor in Utrecht, maar de bedoeling is dat je vooral veel onderweg bent.

  24 – 40 uur
  Utrecht
  Laptop, telefoon én auto
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  Hbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en een interessante bonusregeling is wat we bieden;
 • Bij ondernemerschap hoort de kans om voor jezelf te beginnen; wij bieden op termijn de doorgroeimogelijkheid om de stap naar franchisenemer te maken;
 • Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige baan, met volop mogelijkheden om binnen een snel groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen;
 • Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een accountmanager?

  • Je kunt met vrijheid omgaan met als doel om resultaten te bereiken;
  • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling;
  • Jij bent oprecht geïnteresseerd in jouw relatie en je bent pas tevreden als je zeker weet dat je alle informatie hebt;
  • Veel ervaring? Ja, minimaal twee jaar ervaring is wel gewenst in een commerciële omgeving, maar we zijn vooral op zoek naar ondernemerschap en een enthousiaste persoonlijkheid;
  • Relevante opleiding? Het liefste hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.

  Collega’s aan het woord

  Wesley van de Camp

  Administratie

  “Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.”

  Ilco Jansen

  Jobcenter

  “Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.”

  Anjes Scholten

  Kwaliteit

  “In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!”

  Geïnteresseerd?

  Solliciteer vandaag nog

  Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te sturen naar a.hootsen@repay.nl. De toelichting laat maar achterwege, die horen wij liever van jou in een gesprek. De start van deze functie is per direct.

  Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Albertine Hootsen, Directeur Repay HRM Utrecht, via 08800-21640.