Accountmanager regio Tilburg

Repay HRM

Heb jij ervaring en/of affiniteit met uitzenden, payroll en HR dienstverlening? Beschik jij over een gezonde dosis commercieel talent en enthousiasme? Dan is Repay HRM op zoek naar jou!
  Woonachtig en breed netwerk in Tilburg

  Een uitdagende, commerciële functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
Telefoon, auto en laptop van de zaak

Wat ga je doen?

Accountmanager

Als Accountmanager toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële relaties (prospects). Je adviseert de ondernemers op het gebied van payroll, uitzenden en HR dienstverlening. Je hecht veel waarde aan goedwerkgeverschap en brengt dit op overtuigende wijze naar de prospect.

Jij vult wekelijks jouw eigen agenda! Aan de hand van een ambitieus, door jouzelf opgesteld, accountplan en een adequate opvolging van informatieaanvragen plan jij telefonisch jouw afspraken in. Ook krijg jij de mogelijkheid deel te nemen aan netwerk-en businessclubs en stelt Repay jou tools beschikbaar als een marketingafdeling die structureel campagnes uitzet, die zorgen voor zichtbaarheid, kansen en warme leads.

Je gaat voor een duurzame relatie, het doel is altijd om jouw marktgebied en dus de relaties en prospects door en door te leren. Al deze kennis draagt bij aan het maken van offertes, prijsafspraken en deals waar alle partijen tevreden over zijn. Jouw werkzaamheden stoppen hier niet, jij bent ook verantwoordelijk voor een correcte opstart en implementatie van jouw relaties.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, zelfstandige baan in een snel groeiend bedrijf, waarin jij jouw commerciële ambities waar kan maken en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.
 • Trainingen, sales-en beldagen en periodieke sparringmomenten om jouw zelfontwikkeling ook echt te kunnen ondersteunen.
 • Een goed salaris en een interessante bonusregeling. Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijkse bootcamp georganiseerd.
 • De flexibiliteit om te werken vanuit verschillende kantoren.

Wat zoeken wij in een

Accountmanager?

 • Jij hebt ervaring in de commercie, bij voorkeur in een commerciële buitendienst functie.
 • Jij bent een enthousiaste en energieke doener, met een goed gevoel voor humor.
 • een gezonde dosis lef, opportunisme en motivatie om te scoren.
 • Je hebt ervaring met de diverse acquisitiemiddelen en kan deze goed in te zetten en bent niet bang om in de telefoon te klimmen.
 • Jij bent woonachtig in Tilburg en hebt hier een breed netwerk, jij kent veel mensen en veel mensen kennen jou.
 • Jij bent in staat om makkelijk verbinding te maken, dit doe jij niet alleen op je werk maar ook privé.
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Ervaring in de HR-dienstverlening (payroll/uitzenden) is een pré.
 • Relevante opleiding? Bij voorkeur hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier waarop jij zaken aanpakt en bekijkt.

  Wie zijn wij?

  HRM dienstverlening sinds 2005

   

  Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 6 kantoren verspreid door heel het land (Repay HRM Hoofdkantoor, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem & Nijmegen).

  Collega's aan het woord

  Geïnteresseerd?

  Solliciteer vandaag nog

  Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier of de link naar jouw LinkedIn profiel in te vullen. De toelichting op jouw CV horen we graag tijdens het persoonlijke gesprek, en kun je voor nu dus achterwege laten!

  Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Leon Vugts, Salesmanager, 06-13137005 of l.vugts@repay.nl