Accountmanager regio Apeldoorn

Repay HRM

 

Heb jij ervaring en/of affiniteit met uitzenden, payroll en HR dienstverlening? Beschik jij over een gezonde dosis commercieel talent en enthousiasme? Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

  Regio Apeldoorn

  Een uitdagende, commerciële functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
Telefoon (Iphone), auto (Ford Focus) en laptop van de zaak
 32 tot 40 uur

Wat ga je doen?

Als Accountmanager regio Apeldoorn werk jij vanuit ons kantoor in Nijmegen, terwijl jij het gebied hierboven beheert. Wekelijks vul jij jouw eigen agenda! Dit doe je aan de hand van jouw ambitieuze accountplan, een adequate opvolging van informatieaanvragen en door deel te nemen aan netwerken en businessclubs. Daarnaast stelt Repay tools beschikbaar als een marketingafdeling die structureel campagnes uitzet die zorgen voor zichtbaarheid, kansen en warme leads.

Als Accountmanager toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Jij adviseert de potentiële relaties (prospects) op het gebied van uitzenden, payroll en HR dienstverlening. Door jouw nieuwsgierigheid naar de constant veranderende arbeidsmarkt kan jij de prospect altijd van een up-to-date advies voorzien en werk je aan een duurzame relatie. Al jouw kennis draagt bij aan het maken van offertes, prijsafspraken en deals waar alle partijen tevreden over zijn.

Jouw werkzaamheden stoppen hier niet, jij bent ook verantwoordelijk voor een correcte opstart en implementatie van jouw relaties.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, zelfstandige baan in een snel groeiend bedrijf, waarin jij jouw commerciële ambities waar kan maken en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.
  • Trainingen, sales-en beldagen en periodieke sparringmomenten om jouw zelfontwikkeling ook echt te kunnen ondersteunen.
  • Een goed salaris en een interessante bonusregeling. Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijkse bootcamp georganiseerd.

Wat zoeken wij in een

Accountmanager?

  • Je hebt een gezonde dosis lef, enthousiasme en humor.
  • Je bent niet bang om in de telefoon te klimmen.
  • Je kunt met vrijheid omgaan met als doel resultaten te bereiken.
  • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
  • Je hebt een streepje voor als jij al twee jaar ervaring hebt opgedaan in een commerciële omgeving, maar we worden éxtra enthousiast als jij inhoudelijke kennis van uitzenden en payroll hebt.
  • Relevante opleiding? Bij voorkeur hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier waarop jij zaken aanpakt en bekijkt.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

 

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 6 kantoren verspreid door heel het land (Repay HRM Hoofdkantoor, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem & Nijmegen).

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

 Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier of de link naar jouw LinkedIn profiel in te vullen. De toelichting op jouw CV horen we graag tijdens het persoonlijke gesprek, en kun je voor nu dus achterwege laten!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Leon Vugts, Salesmanager, 06-13137005 l.vugts@repay.nl