Traineeship Sales

In het kort

Als trainee bij Repay grijp jij de handvatten aan die wij jou bieden om het beste uit jezelf te halen! In negen maanden ontwikkel jij je tot een professionele Accountmanager. Door verschillende trainingen bij te wonen, actief mee te lopen en nieuwsgierig te zijn, leren wij jou alle kneepjes van het sales vak. Maar dat niet alleen, als trainee bij Repay leer jij meer dan alleen sales, jij leert namelijk ook hoe jij de salestechnieken toe kan passen in de dynamische wereld van HR.

Wij zoeken in totaal 5 trainees voor de regio’s Nijmegen, Rotterdam en Haarlem. Je werkt 1 à 2 dagen op ons hoofdkantoor in Tilburg en de andere dagen vanuit het kantoor in jouw regio.

 

  9 maanden, fulltime
  Mogelijkheid tot een vast dienstverband
  Professionele begeleiding & trainingen
  € 2000 tot € 2500 bruto p/m
  Auto, telefoon en laptop van de zaak

Geïnteresseerd? Doe mee met onze sales dag op 19 oktober op het hoofdkantoor in Tilburg.

Wat ga je doen als Sales Trainee?

Of jij nu net uit de schoolbanken komt of na een aantal jaren werkervaring in een andere branche er achter bent gekomen dat jouw hart bij sales ligt, bij ons ontwikkel jij je tot Accountmanager, met een extra verdieping in de flexibele arbeidsmarkt. Door de kennis en begeleiding die wij jou bieden zal jij een volwaardig lid zijn van het salesteam van Repay. Jij gaat potentiële relaties (prospects) adviseren op het gebied van uitzenden, payroll en HR dienstverlening. Door jouw nieuwsgierigheid naar de constant veranderende arbeidsmarkt kan jij de prospect altijd van een up-to-date advies voorzien en werk je aan een duurzame relatie. Alle kennis die je opdoet draagt bij aan het maken van offertes, prijsafspraken en deals waar alle partijen tevreden over zijn.

Repay stelt jou alle tools en mogelijkheden beschikbaar, zodat jij jouw werk optimaal kunt uitvoeren. Zo leer jij werken in ons marketing automation systeem, waardoor de effectiviteit van de marketing- en salesactiviteiten op diverse kanalen wordt verhoogd. Hierdoor worden er structureel campagnes uitgezet, die zorgen voor zichtbaarheid en die jou weer verder helpen.

Wat bieden wij?

 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Salaris tussen de € 2000 en € 2500 euro bruto per maand.
 • Auto (Ford Focus), laptop en telefoon (iPhone).
 • Trainingen en begeleiding.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals  hardloopwedstrijden, een bootcamp en gezellige borrels georganiseerd.

 

Hoe realiseren wij jouw traineeship?

Trainingen en learning on-the-job

Tijdens het traineeship word je opgeleid tot een echte sales expert. Door trainingen te volgen leer je onder andere om een sales-strategie uit te werken en uit te voeren. Daarnaast ontwikkel je  je salesvaardigheden en krijg je de kans om te werken met diverse sales tools. Ook krijg je de kans om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen. Je krijgt bijvoorbeeld je eigen regio toegewezen, waarin je prospects gaat bewerken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding, zowel vanuit sales als marketing. Zo leer je onder andere waar onze prospects en klanten behoefte aan hebben en hoe onze dienstverlening daarbij helpt. Tijdens het traject werk je samen met de andere trainees. Daarnaast krijg je een buddy (een ervaren accountmanager) aangewezen die je kunt gebruiken als hulplijn.

Omdat dit traineeship jou naast al deze sales vaardigheden nog een extra verdieping biedt, de wereld van HR, zul jij ook hierin je kennis verbreden. Door gespecialiseerde trainingen in arbeidsrecht bij te wonen leer jij onder andere over flexibele contractvormen, het ontslagrecht en de impact van de Wet Arbeidsmarkt in balans (WAB). Ook kijken we naar de groeiende vraag naar flexibele arbeid.

De Sales trainingen worden gegeven door Sales Improvement Group. Dat wij hebben gekozen voor een samenwerking met de Sales Improvement Group is niet gek, voor de tweede maal op rij staan zij op nummer 1 in de MT1000.

Sales Improvement Group

Elke salesuitdaging vraagt om een specifieke oplossing. Sales Improvement Group bestaat uit een groep specialisten die jou aan de hand van diverse trainingen kennis bij gaan dragen over sales- strategie, structuur, cultuur, tools en vaardigheden. “Pas als de sales van jouw organisatie grondig en blijvend is verbeterd, zijn wij tevreden. Dit doen we keer op keer succesvol dankzij de combinatie van strategie en operatie: we optimaliseren salesorganisaties én trainen mensen. Onze methodiek (SPACE Concept®) is volledig gericht op een integrale aanpak.”

Bekijk meer op: www.salesimprovementgroup.com

 

Pieter Melters

Pieter Melters

Sales Management Trainer

Pieter is een enthousiaste en zeer gedreven sales(management)man. Zijn motto is dan ook niet voor niets: het glas is altijd half vol. Door zijn jarenlange ervaring in diverse sales- en directiefuncties bij internationale en beursgenoteerde bedrijven weet hij als geen ander waar hij over praat. Met deze kennis en ervaring gecombineerd met zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn motiverende manier van werken, weet hij mensen te raken en mee te nemen naar een hoger level. Deze eigenschappen hebben hem al eerder de titel “manager van het jaar” opgeleverd en maken hem een geschikte allround Sales (Management) Trainer voor jouw traineeship.

Professionele begeleiding

Naast de externe begeleiding, hebben wij natuurlijk onze eigen specialisten in huis die hun kennis gedurende het traineeship met je zullen delen. Wekelijks zal je met hen evalueren over jouw doelstellingen en voortgang. Daarnaast staan Fabrice, Leon, Ivo en de andere accountmanagers voor je klaar om je alle ins en outs van onze dienstverlening te leren kennen en toe te passen.

Fabrice Swens

Fabrice Swens

Commercieel Manager

Met de levensovertuiging ‘Believe you can & you’re halfway there’ beweegt Fabrice zich door het werkveld en heeft hiermee zijn strepen in de wereld van sales ruimschoots verdiend. Door zijn uitgebreide kennis van de flexibele arbeidsmarkt is hij de aangewezen persoon om jou in dit traject te begeleiden.

Leon Vugts

Leon Vugts

Sales Manager

‘Succes valt of staat met een positieve instelling’. Deze quote is een rode draad in Leons werk. In korte tijd de behoefte van je gesprekspartner achterhalen is cruciaal in ons vak. Dit bereik je alleen door vol enthousiasme en met positieve energie het gesprek aan te gaan. Negatieve aannames of externe factoren de schuld geven, staan dit succes in de weg. Het is gewoon een kwestie van doen!

Ivo Bourgondiën

Ivo Bourgondiën

Marketeer

Een goede samenwerking tussen sales en marketing is ontzettend belangrijk. Samen met Ivo breng je de behoeftes van onze prospects in kaart, draag je bij aan succesvolle campagnes en haal je het maximale uit ons marketing en sales automation systeem.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

 

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren verspreid door heel het land (Repay HRM Hoofdkantoor, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Breda & Nijmegen).

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor de Sales dag

Wij zijn geïnteresseerd in jouw verhaal en motivatie, daarom kiezen wij ervoor om jou meteen uit te nodigen voor een gesprek tijdens onze Sales dag op het hoofdkantoor in Tilburg. Wij zoeken trainees voor onze vestigingen in Nijmegen, Haarlem en Rotterdam. Bij het inschrijfformulier kun je de regio kiezen waarin jij wilt werken. Mocht je op de betreffende dag niet kunnen, stuur dan een bericht naar Leon Vugts: l.vugts@repay.nl

 • Datum: 19 oktober
 • Locatie: Sportweg 26, 5037AC Tilburg
 • Upload hier jouw cv.
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.