Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Investeren in gezondheid, scholing en betrokkenheid loont. Duurzame inzetbaarheid zorgt ervoor dat medewerkers langer productief, gezond, gemotiveerd en betrokken zijn.

Wij streven naar duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Dit doen wij o.a. door het verzuim te beperken en de mobiliteit te vergroten. Door actief bezig te zijn met de ontwikkeling van competenties en vaardigheden van onze medewerkers, zorgen wij ervoor dat medewerkers inzetbaar blijven voor de eigen functie, een aangepaste functie of eventueel een functie elders, zodat iemand niet uitvalt en doorgroeit binnen de eigen mogelijkheden.

Scholing

In het kader van duurzame inzetbaarheid vinden wij scholing van groot belang. Door middel van cursussen of opleidingen bieden wij de mogelijkheid om meer diepgang te brengen in de functie, promotie te maken of om een hele nieuwe uitdaging aan te gaan, bij voorkeur binnen onze organisatie.

Werknemers van Repay kunnen daarom op eigen initiatief of op initiatief van de opdrachtgever, een opleiding aanvragen. Wij gaan naar aanleiding van dit initiatief in gesprek om tot het juiste aanbod en de invulling te komen.

Wanneer je vragen hebt over scholing kun je contact opnemen met je contactpersoon bij Repay.

Budgetcoaching

Financiële uitdagingen zijn vaak de oorzaak van dalende productiviteit, ziekteverzuim en werkstress. Repay HRM biedt daarom werknemers, die zich in een financieel benarde positie bevinden, de mogelijkheid om gebruik te maken van budgetcoaching.
Budgetcoaching is bedoeld om weer grip te krijgen op de financiële situatie en om loonbeslag of erger te voorkomen. We streven ernaar dat onze werknemers een stabiele privé en werkomgeving hebben waardoor ze optimaal kunnen blijven functioneren zodat we uitval en verzuim kunnen beperken.

Verzoeken voor budgetcoaching kunnen via werknemer of opdrachtgever gedaan worden via budgetcoaching@repay.nl.

Daarnaast nemen wij naar aanleiding van signalen ook zelf contact op met werknemers om deze interventie vrijblijvend aan te bieden.