(Junior) Data Analist

Repay HRM

Als (Junior) Data Analist bij Repay HRM maak je data inzichtelijk, zodat jouw collega’s ermee aan de slag kunnen.

  Fulltime
  Tilburg
  25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
  HBO/WO denkniveau

Wat ga je doen?

Als Data analist haal je gegevens uit verschillende applicaties, leg je verbanden hiertussen en presenteer je deze. Dit kan variëren van simpele ad-hoc vragen of dataverzoeken voor één applicatie, tot het maken van dashboards voor overkoepelende managementinformatie.

Je kan van verschillende collega’s binnen Repay een verzoek krijgen en het is daarom belangrijk de vraag achter de vraag te stellen, zodat je weet wat er precies nodig is. Je communicatieve vaardigheden, analytisch denkvermogen en motivatie zijn daarom belangrijker dan ervaring.

Trainingen worden voor je verzorgd (ook extern) afhankelijk van je eigen kennis en behoeften. Het is een pre als je eerder hebt gewerkt met AFAS, Qlik, en REST koppelingen. Maar anders leren we je dit graag ‘on the job’.

Klinkt dit interessant? Klik dan snel op onderstaande knop!

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij je leeftijd en ervaring.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijks bootcamp (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een (Junior) Data Analist?

 • Analytisch denkvermogen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Ook ben je handig met data en kun je nieuwe manieren van dataverzameling snel eigen maken.
 • Een relevante opleiding of minimaal één jaar werkervaring.
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk.
 • Je vindt het gezellig om op ons mooie kantoor in Tilburg te werken.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

 

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 5 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP-contractmanagement. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en bieden we de ongeveer 15.000 medewerkers van de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 6 kantoren (Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Capelle a/d IJssel & Nijmegen) verspreid door heel het land.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier of de link naar jouw LinkedIn profiel in te vullen. De toelichting op jouw CV horen we graag tijdens het persoonlijke gesprek, en kun je voor nu dus achterwege laten!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Wout Spierts, Manager Applicatiebeheer via +318800 21655 of w.spierts@repay.nl