HR Medewerker – 8 tot 16 uur

Repay HRM

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s uit de omgeving van Tilburg! In de rol van HR Medewerker kun je aan de slag op één of meerdere afdelingen: HR administratie, salarisadministratie of de HR servicedesk.

Het betreft een parttime functie van 8 tot 16 uur per week, waarbij je afhankelijk van je beschikbaarheid ingepland zal worden. Dit zal voornamelijk tijdens kantooruren zijn, maar ook avonden of weekenden kunnen tot de mogelijkheden behoren. Het is dus ideaal als bijbaan, omdat je leuk kunt bijverdienen en het goed is voor je CV.

  8 tot 16 uur per week

  €8 tot €11,50 per uur
  Tilburg
  Minimaal hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen?

HR medewerker

Als HR Medewerker bij Repay HRM kun je op één of meerdere gebieden aan de slag:

 • HR Administratie: Op deze afdeling ga je aan de slag met allerlei administratieve processen zoals het verwerken van inschrijvingen van kandidaten, het aanbieden van contracten en het verwerken van mutaties. Ook bel je medewerkers en relaties om ervoor te zorgen dat dossiers volledig zijn.
 • Salarisadministratie: Bij de salarisadministratie verwerk je de gewerkte uren van medewerkers. Zo boek je nagekomen uren, voer je controles uit en maak je correcties.
 • HR Servicedesk: Ook kun je aan de slag op onze Servicedesk waar je medewerkers en relaties per mail, WhatsApp en telefoon te woord staat over HR-gerelateerde vraagstukken.

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijkse bootcamp georganiseerd.

Wat zoeken wij in een 

HR Medewerker?

 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken.
 • Jij wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Je denkt proactief mee om de processen op de HR-administratie te optimaliseren.
 • Je hebt een vlotte babbel en voelt je op je gemak bij het voeren van telefoongesprekken.
 • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur volg je een relevante opleiding in de richting van HR. 

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payroll, uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Ons verkoopteam is landelijk actief vanuit 7 kantoren verspreid door heel het land (Repay HRM Hoofdkantoor, Tilburg, Goes, Utrecht, Haarlem, Breda & Nijmegen).

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jeroen Grootenboer, Manager HR Servicedesk via 06-28490755.