Commercieel medewerker verzuim

Repay HRM

Ben jij commercieel gedreven, werk je gestructureerd en vind je het een uitdaging om medewerkers te motiveren om op een verantwoorde manier snel weer aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  28 / 40 uur
  Tilburg
  31,5 vakantiedagen obv fulltime
  Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen?

Repay begeleidt haar medewerkers in de eerste vier weken van het verzuim. Daarnaast werken we samen met onze verzuimpartner die de Wet Verbetering Poortwachter opvolgt voor langdurig zieken. Wij focussen ons vooral op de eerste vier weken verzuim en frequent verzuimers, met als doel de medewerker te motiveren om zo kort mogelijk in het verzuim te zitten.

Hoe doe je dit?

Je spreekt de medewerker fysiek, digitaal en telefonisch. Indien de medewerker drie weken ziek is nodig je de medewerker uit voor een gesprek op kantoor. Je hebt dan al drie weken contact met de medewerker, omdat jij zijn/haar vaste verzuimbegeleider bent. Je krijgt je eigen klantenportfolio voor wie je het aanspreekpunt bent. Je bent nauw in contact met medewerker en klant om het verzuim zo laag mogelijk te houden en maakt de klant bewust van het (pro)actief inspelen op verzuim. Verzuimgesprekken kunnen plaats vinden op kantoor Repay maar ook bij de klant zelf.

Wat bieden wij?

 • Een interessante, afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, en waar echt ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s;
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur;
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie;
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Zo kan jij iedere maandag mee sporten met onze bootcamp en worden er gezellige borrels georganiseerd.

Wat zoeken wij?

 • Je bent 28 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een paar jaar relevantie werkervaring en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging;
 • Je bent commercieel gedreven en communicatief vaardig en ziet het als een uitdaging om het verzuim zo laag mogelijk te houden;
 • Relevante opleiding? Mbo/hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zoveel. Wij zijn met name op zoek naar persoonlijkheid en de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt;
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang voor een uitdaging. Je weet namelijk nooit wat je te wachten staat, elke situatie die je bij ons tegen gaat komen is uniek!

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg en ons verkoopteam is landelijk actief.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Overtuig ons door jouw cv te uploaden en een korte motivatie te schrijven waarom jij het team van verzuim wilt komen versterken.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je gerust contact opnemen met Erica Spijkers via e.spijkers@repay.nl. Ter info, het aanleveren van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.