Applicatiebeheerder

Repay HRM

Beschik jij over een goede dosis analytisch denkvermogen en kom jij uit de regio Tilburg? Lees dan snel verder!

Bij Repay vinden we het digitaliseren van onze processen erg belangrijk. Ons vakgebied ontwikkelt continue en daar willen we graag op inspringen. Dat doen we door onze applicaties zo goed mogelijk te gebruiken en efficiënt met elkaar te koppelen. Onze afdeling Applicatiebeheer gaat daarom uitbreiden en is op zoek naar een nieuwe collega, jij dus!

  Fulltime
  Tilburg
  31,5 vakantiedagen o.b.v fulltime
  Hbo of wo denkniveau

Wat ga je doen als Applicatiebeheerder?

Als applicatiebeheerder bij Repay heb je een gevarieerd takenpakket. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de werking en inrichting van al onze applicaties, waarvan AFAS één van de belangrijkste is. Je beantwoordt uiteraard gebruikersvragen, maar gaat ook aan de slag met (grotere) veranderingen en nieuwe functionaliteiten. Ook leggen we als bedrijf steeds meer focus op data analyse, waarbij we alle afdelingen meer inzicht proberen te geven. Het onderling koppelen van applicaties is een belangrijk onderdeel daarvan. Afhankelijk van je voorkeur en ervaring kijken we samen welke van deze aspecten het beste bij jou passen.

We maken een onderscheid tussen kleine spontane verzoeken van collega’s en grotere verzoeken of wijzigingen die ingepland worden. Denk bij iets kleins bijvoorbeeld aan een collega die langsloopt en vraagt even mee te kijken om een probleem samen op te lossen. Bij de grotere verzoeken kun je denken aan een verzoek dat we inplannen om een belangrijk proces efficiënter in te richten, waarbij meerdere momenten van afstemming, inrichten en testen nodig zijn. Het is daarom belangrijk de vraag achter de vraag te kunnen stellen, zodat je precies achterhaalt wat er nodig is.

Communicatieve vaardigheden, analytisch denkvermogen en motivatie vinden we dan ook belangrijke eigenschappen die horen bij een Applicatiebeheerder bij Repay. Je komt te werken in een hecht en gezellig team (dat inclusief jou straks bestaat uit 5 personen), waarin een grote mate van vrijheid samengaat met het nemen van verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij je leeftijd en ervaring.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijks bootcamp (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij?

 • Analytisch denkvermogen.
 • Communicatief sterk.
 • Een gezonde dosis motivatie.
 • Minimaal één jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je werkt planmatig en doelgericht en laat je niet gek maken onder druk.
 • Je vindt het gezellig om op ons mooie kantoor in Tilburg te werken.

Wie zijn wij?

HRM dienstverlening sinds 2005

Repay HRM is dé HRM specialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van uitzenden, payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 120 branches en biedt de ongeveer 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tilburg en ons verkoopteam is landelijk actief.

Collega's aan het woord

Geïnteresseerd?

Solliciteer vandaag nog

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Klik dan snel op onderstaande knop! In een korte motivatie en jouw cv zijn we vooral benieuwd met welke applicaties je ervaring hebt (of juist nog niet). We leren je vervolgens graag beter kennen tijdens een persoonlijk gesprek.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Wout Spierts, Manager Applicatiebeheer via +318800 21655 of w.spierts@repay.nl. Hopelijk tot snel!