Stagiair(e) HRM gezocht

Stagiair(e) HRM gezocht

Ben jij de stagiair(e) die op zoek is naar een allround HR-stage?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland en de hoofdvestiging in Tilburg heeft een verkoopteam van 14 medewerkers. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 800 bedrijven en 10.000 payroll medewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces. Dat ons dat goed lukt blijkt wel uit het feit dat onze relaties en payrollmedewerkers ons tot de winnaar van de AFAS awards 2014 hebben gestemd.

Stagewerkzaamheden

Alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling HRM. Dit betreft o.a. werving- en selectieprocedure van intern personeel, ondersteuning opleiding en ontwikkeling, ondersteuning op deelgebied functioneren en beoordelen en personeelsadministratie.

Repay HRM staat ook open voor eventuele stageopdrachten die worden geformuleerd vanuit de opleiding zelf, mits die aansluiten bij onze wensen.

Je werkt onder begeleiding van de HR Adviseur. Doelstelling is om werkzaamheden op termijn zelfstandig uit te voeren met begeleiding en controle van de HRM adviseur.

Persoonlijkheidskenmerken:
Accuraat – Resultaatgericht – Integer – Mensgericht – Zelfstandig – Doorzettingsvermogen- Stressbestendig- Flexibel.

Wij bieden

Een interessante afwisselende fulltime stage bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Bij deze stage ontvang je een passende stagevergoeding.

Voor aanvullende informatie kijk op www.repayhrm.nl.

Contactpersoon: Miranda Kuipers, HR-Advisor Repay HRM, m.kuipers@noadsc.nl, 08800-21625