Stagiair(e) P&O gezocht voor vestiging Utrecht

Stagiair(e) P&O gezocht voor vestiging Utrecht

Ben jij de stagiair(e) die op zoek is naar een allround HR-stage met het accent op ondersteuning personeelsadministratie, marketing en sales?

Dan is Repay HRM Utrecht op zoek naar jou.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 11 vestigingen door heel Nederland en de hoofdvestiging in Tilburg heeft een verkoopteam van 10 medewerkers. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payroll medewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

Stagewerkzaamheden

HRM: Ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de personeelsadministratie, waar onder verzuimbeleid en inschrijving van nieuwe medewerkers. Contact met medewerkers en relaties met betrekking tot inschrijvingen en verzuim. Werving en selectie werkzaamheden voor intern personeel, mede beoordelen CV’s, afspraken inplannen en administratie m.b.t. sollicitaties.

Relatiemanagement werkzaamheden zoals het signaleren van behoeftes en het proactief aanbieden van service. Daarnaast bezoek je relaties tezamen met je leidinggevende.

Administratieve werkzaamheden aangaande lokale marketing en sales activiteiten. Aanwezigheid tezamen met je leidinggevende op beurzen en bijeenkomsten. Opstellen en analyseren van data afkomstig uit marketing en sales activiteiten.

Je werkt onder begeleiding van de directeur op het kantoor in Utrecht en onderhoudt contacten met de collega’s op het hoofdkantoor. Doelstelling is om de werkzaamheden op termijn zelfstandig uit te voeren met begeleiding en controle van de directeur.

Enthousiaste en open persoonlijkheid, proactief, hands-on, accuraat, servicegericht, sterke communicatieve en sociale vaardigheden, initiatiefrijk, zelfstandig

Wij bieden

Een interessante afwisselende fulltime stage bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Bij deze stage ontvangt je een passende stagevergoeding.

Voor aanvullende informatie kijk op www.repayhrm.nl.

Contactpersoon: Albertine Hootsen, Directeur Repay HRM Utrecht, a.hootsen@repayhrm.nl, 08800-21640