Sales Assistent regio Nijmegen (16 - 24 uur per week)

Sales Assistent regio Nijmegen (16 - 24 uur per week)

Repay HRM zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 tot 24 uur per week ter ondersteuning van de accountmanagers op de vestiging Nijmegen.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland met een hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als Sales Assistent ondersteun je de accountmanagers van het kantoor in Nijmegen met het plegen van telefonische acquisitie. Je maakt afspraken bij potentiële relaties om de dienstverlening van Repay toe te komen lichten en verwerkt van alle gegevens van jouw acties in het CRM-systeem. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de naamsbekendheid van Repay HRM en de uitbreiding van het actieve relatiebestand.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare commerciële vaardigheden;
  • Ervaring in het plegen van telefonische acquisitie of werkzaam te zijn geweest op een contactcentrum;
  • Goede contactuele eigenschappen;
  • Je laat je niet snel uit het veld slaan;
  • Administratieve vaardigheden.

Persoonlijkheidskenmerken: Resultaatgericht – Communicatief sterk – Daadkracht – Zelfstandig – Commercieel- Overtuigingskracht.

Wij bieden

Een commerciële baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repay.nl.

Contactpersoon: Sanne Verkerk, s.verkerk@repay.nl, 08800-21625