Salarisadministrateur

Solliciteer

Ben jij 'Pietje Precies' en haal jij voldoening uit het voeren van een correcte en complete salarisadministratie? Lijkt het je een uitdaging om meer dan 100 cao’s toe te passen bij een grote variëteit aan medewerkers en opdrachtgevers?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

 • 32-40 uur
 • Tilburg
 • 25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
 • Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als salarisadministrateur?

Als salarisadministrateur zorg je voor een tijdige en correcte verloning. Daarnaast verwerk je loon- en cao-mutaties conform wet- en regelgeving. Bovendien werk je cao’s en bedrijfsregelingen uit en richt je deze in. Dit alles doe je volgens het first time right principe.

Als medewerker op de salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van alle gegevens van opdrachtgevers en medewerkers. Je bent tevens een vraagbaak voor interne collega’s op de afdeling.

Je vindt het leuk om complexe salarishandelingen uit te voeren, zoals het maken van looncomponenten en het uitwerken en inrichten van premie- en pensioenregelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor alle aangiften en een goede aansluiting op onze financiële administratie.

Bij Repay HRM staan we voor goed werkgeverschap, tijdens jouw werkzaamheden verlies je dit nooit uit het oog. Dit betekent ook dat je alert bent op het steeds weer verbeteren van onze kwaliteit en dienstverlening.

Collega's aan het woord

Anjes Scholten
Kwaliteit

In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!

Jelle Staal
Sales

Tijdens het eerste gesprek bij Repay HRM voelde ik meteen dat ik op mijn plek zou zitten. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s.

Karlijn Feyen
HRM

Bij Repay ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Hier werken bevalt me erg goed!

Ilco Jansen
Jobcenter

Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.

Wesley van de Camp
Administratie

Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.

Wat bieden wij?

 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling;
 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals ons wekelijks bootcamp (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een salarisadministrateur?

 • Je bent analytisch ingesteld en hebt cijfermatig inzicht.
 • Plannen en organiseren ligt in jouw natuur en je werkt graag resultaatgericht.
 • Je bent een topper in samenwerken en we kunnen op je bouwen.
 • Je kunt met vrijheid omgaan en je kunt zelfstandig werken.
 • Jij wil elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt.
 • Je hebt relevante ervaring in een soortgelijke functie of branche. Bijvoorbeeld in salarisadministratie of in de uitzend- of payrollbranche.
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bij voorkeur PDL of VPS.
 • Je staat met 1-0 voor als je ervaring hebt met AFAS.

Werken bij Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 70 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

Hoofdkantoor in Tilburg
11 Vestigingen
72 medewerkers
Vrijdagmiddagborrels
170 kopjes koffie per dag
Actief in heel Nederland

Geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog!

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Renate de Jonge, Manager HR- en Salarisadministratie via 06-15124487 of het onderstaande contactformulier.

Heb je een vraag?

Renate de Jonge
Renate de Jonge

Manager HR- en Salarisadministratie