Regiomanager Zuid-Oost

Regiomanager Zuid-Oost

Ben jij op zoek naar een baan waar je leidinggeven en commercie kan combineren? Ben jij sterk in het coachen van teams zodat ze iedere dag het beste uit zichzelf halen? En loop jij warm voor het binnenhalen van nieuwe Key-accounts?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

Wat doe je nu eigenlijk als Regio Manager bij Repay HRM?

Blije klanten, enthousiaste medewerkers, een goede sfeer op jouw vestigingen en iedere maand mooie resultaten! Presteren jouw vestigingen prima zonder jou? Dan heb jij jouw ultieme doel bereikt! Als Regio Manager bij Repay HRM daag je je teamleden iedere dag uit om het beste uit zichzelf te halen én uit de markt.

Door jouw coaching en sturing presteren jouw teams opperbest en gaan zij iedere dag met plezier naar het werk. Naast dat je aandacht hebt voor jouw medewerkers en hun persoonlijke ontwikkeling, ben jij ook verantwoordelijk voor het grotere geheel; je zorgt voor een goede financiële onderbouwing en je bent je bewust van trends en ontwikkelingen in de markt en weet hier op een commerciële manier van te profiteren.

Naast jouw leidinggevende positie, ben je zelf ook actief op de markt om potentiële key-accounts te overtuigen van onze dienstverlening. Je gaat voor een duurzame relatie en daarbij is het van belang dat alle partijen tevreden zijn over de gesloten deal. Dit alles doe je vanuit jouw verschillende vestigingen in jouw regio!

Wie zijn wij?

Repay HRM is een snelgroeiende, jonge en dynamische organisatie met 13 vestigingen door heel Nederland waardoor wij lokaal goed vertegenwoordigd zijn. Repay HRM bestaat 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.300 bedrijven. Kortom, een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in zowel haar externe als interne medewerkers.

Ik ben geïnteresseerd! Maar zoeken jullie mij wel echt..?

• Jij bent een inspirerende, mensgerichte manager, die in staat is medewerkers in hun kracht te zetten;
• Jij wilt elke dag het beste uit jezelf en uit jouw medewerkers halen en je staat open voor zelfontwikkeling;
• Jij bent oprecht geïnteresseerd in jouw relatie en je bent pas tevreden als je zeker weet dat je alle informatie hebt;
• Veel ervaring? Ja, minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende positie is wel gewenst in een commerciële omgeving. Heb jij een aantal jaren relevante werkervaring met de uitzend-/ payrollbranche, dan is dat helemaal een pre!;
• Relevante opleiding? Het liefste hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.

Ik ga solliciteren! Moet ik nog meer weten?

• Overtuig ons door in ieder geval een goed CV te sturen via https://vacatures.homerun.co/regio-manager-1. De toelichting laat maar achterwege, die horen wij liever van jou in een gesprek!;
• De start van deze functie voor 32 tot 40 uur is per direct;
• Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige baan, met volop mogelijkheden om binnen een snel groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen.
• Een goed salaris en een interessante bonusregeling is wat we bieden;
• Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket;
• Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en organiseren regelmatig leuke activiteiten;
• Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Amy Boeren via 088 002 1625.