Hr Consulent Helpdesk

Hr Consulent Helpdesk

Repay HRM zoekt ter versterking van de afdeling HR Helpdesk op haar hoofdkantoor in Tilburg, per direct een nieuwe collega. Ben jij stressbestendig, communicatief sterk, heb je affiniteit met het HR vak en kan jij je perfect inleven in onze opdrachtgevers en payrollmedewerkers?

De functie

Als HR Consulent informeer en adviseer je opdrachtgevers en payrollmedewerkers op een deskundige manier over brede HR- en salarisvraagstukken. Een veelzijdige rol omdat de vragen zeer divers zijn. Vraagstukken waar jij je mee bezighoudt gaan bijvoorbeeld over de naleving van cao’s, contracten, salarissen en andere arbeidsrechtelijke zaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en het beheer van de totale personeelsdossiers.

De afdeling HR Helpdesk werkt in 4 verschillende teams, die ieder uit 3 tot 4 medewerkers bestaan. De teams worden aangestuurd door de manager Helpdesk en Contractbeheer. Ieder team is verantwoordelijk voor een vaste groep klanten, welke bestaat uit een selectie van opdrachtgevers en payrollmedewerkers. Binnen het team vervul jij een zelfstandige rol waarin jij verantwoordelijk bent voor het perfect bedienen van de klanten die toegewezen zijn aan jouw team. Er vindt op regelmatige basis onderling overleg plaats, zowel binnen het team als tussen de verschillende teams samen en er wordt onderlinge ondersteuning geboden waar nodig.

Klanttevredenheid, klantvriendelijkheid en bouwen aan een vertrouwensrelatie met de klant spelen een centrale rol in je dagelijkse werkzaamheden. De sfeer op de afdeling is positief, informeel en open. Er wordt hard gewerkt en dit gaat gepaard met een gezonde dosis humor.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

• Afgestudeerd HBO richting HRM of vergelijkbaar;

• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring of aantoonbare affiniteit met HR.

Je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan. Daarnaast ben je communicatief sterk, houd je van aanpakken en kan je snel schakelen.

Persoonlijkheidskenmerken: Stressbestendig – Flexibel - Communicatief sterk - Zelfstandig - Accuraat – Inlevingsvermogen - Goed kunnen luisteren – Resultaatgericht – Probleem oplossend vermogen.

Over ons

Repay HRM is een snelgroeiende organisatie met 12 vestigingen door heel Nederland met de hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan en een prettige, informele werksfeer binnen een ambitieus team met een marktconform salaris.

Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. We staan open voor studie- en cursus initiatieven, wanneer dit het werk ten goede komt. Maar vergeet vooral onze gezellige bedrijfsuitjes, borrels en feesten niet. Zo organiseren we regelmatig bedrijfsfeestjes voor het voltallige personeel en sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel op het hoofdkantoor.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in deze afwisselende functie, dan ontvangen wij graag je C.V. en motivatie via de sollicitatielink: Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan en solliciteer direct!

Vragen over de functie?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Jutta van den Heuvel, Manager Helpdesk & Contractbeheer, via het telefoonnummer 08800-21625.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en reacties van recruitmentbureaus worden niet op prijs gesteld.