Matching Consultant

Matching Consultant

Heb jij het lef om echt het gesprek aan te gaan? Zie jij mogelijkheden en laat jij geen kans onbenut? Wil jij zelfstandig handelen in het belang van de medewerker, opdrachtgever en werkgever?

Dan is Repay HRM voor de locatie Tilburg op zoek naar jou!

Hoe ziet je dag eruit?

Je trapt de dag samen met jouw collega’s af met een korte bespreking over de werkzaamheden en jouw doelen voor de dag. Daarna ga je snel aan de slag! Allereerst check je of er nieuwe medewerkers beschikbaar zijn die doorgeplaatst kunnen worden. Je belt ze op om een intake in te plannen en je kijkt of er nieuwe vacatures van opdrachtgevers zijn binnen gekomen. Zit er een nieuwe opdracht bij voor die medewerker die je gisteren sprak of zijn er andere passende kandidaten? Vervolgens bel je de opdrachtgever om te overleggen en neem je de details door. Staat de vacature nog open? Wij hebben een passende kandidaat. Wanneer kan hij op gesprek komen?

Tussen de middag lunch je samen met jouw collega’s en loop je buiten lekker even een blokje om. Je wisselt elkaar af zodat de afdeling altijd bereikbaar blijft. In de middag heb je afspraken met medewerkers in een herplaatsingstraject om ze te coachen naar een nieuwe opdracht of baan. Je stelt samen een cv en sollicitatiebrief op en je gaat op zoek naar vacatures. Samen bereidt je sollicitatiegesprekken voor. Ook bel je bestaande opdrachtgevers of prospects voor mogelijkheden, want jij bent overtuigt van de kwaliteiten van onze medewerkers.

Tussen de bedrijven door heb je interne coaching waarbij je gesprekken terugluistert of een rollenspel doet voor continue zelfontwikkeling. De tijd vliegt en je hebt vandaag veel werk verzet. Als alle geplande werkzaamheden gedaan zijn, sluit je voldaan je computer af omdat je weer mensen in beweging hebt gebracht en hier energie van krijgt.

Ik ben geïnteresseerd! Maar zoeken jullie mij wel echt..?

Je bent fulltime beschikbaar, hebt een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar (1 tot 4) werkervaring in een soortgelijke operationele & commerciële rol. Jouw persoonlijkheid vinden we belangrijker dan jouw ervaring, omdat je zelf de methode bent. Als mens toon je eigenaarschap met jouw doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en lef waarbij je open staat voor zelfontwikkeling. Je hebt passie voor mensen en bent nieuwsgierig naar wat er speelt bij de ander om te gaan voor duurzame inzetbaarheid vanuit een commerciële inslag. Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt. Je krijgt energie van successen en denkt in mogelijkheden.

Over Repay HRM

Repay HRM is een snelgroeiende, jonge en dynamische organisatie met 13 vestigingen door heel Nederland waardoor wij lokaal goed vertegenwoordigd zijn. Repay HRM bestaat 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.300 bedrijven; kortom een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in zowel haar externe als interne medewerkers. Voor meer Repay HRM kijk op www.repay.nl

Ik ga solliciteren! Moet ik nog meer weten?

• Overtuig ons door in ieder geval een goed CV te sturen via (https://vacatures.homerun.co/matching-consultant). De toelichting laat maar achterwege die horen wij liever van jou in een eventueel gesprek!;
• De start van deze fulltime functie is per direct;
• Standplaats is ons hoofdkantoor in Tilburg;
• Wij bieden jou een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling;
• Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden is wat we bieden;
• Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en organiseren regelmatig iets leuks;

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Simone Lanslots, Manager & Register Arbeidsdeskundige via 06 – 42 11 51 00.