Marketing stagiair(e)

Marketing stagiair(e)

Repay HRM is sinds 2005 specialist op het gebied van payroll en HRM-dienstverlening binnen het MKB. Met eigen HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, arboconsultants en een centraal servicecentrum heeft Repay HRM alles in huis om de opdrachtgever te ontzorgen. Repay HRM heeft een breed landelijk netwerk en inmiddels zijn er 13 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Repay is gevestigd in Tilburg.

De opdracht

Binnen de afdeling Marketing zoeken wij een Stagiair(e) Marketing. Hij of zij draait mee op de afdeling en krijgt veel eigen verantwoordelijkheden en taken.

De invulling van de stageopdracht of afstudeeropdracht is in overleg met de kandidaat. Dit kan één of meerdere opdrachten zijn, als het maken van een concurrentieanalyse of marktbewerkingsplan. In het geval van een derdejaars-stage kan het ook om een meewerkstage gaan.

De kandidaat

Wij zoeken een HBO-student richting Marketing-Communicatie of Commerciële economie. De student dient de volgende eigenschappen te hebben:

  • Uitstekende communicatieve eigenschappen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede kennis van Word en Excel
  • Zelfstandig en positief ingesteld
  • Creatief en initiatiefrijk

Wij bieden

Wij bieden een leerzame stage in een dynamische werkomgeving aan. De stagiair(e) krijgt veel verantwoordelijkheden en zelfstandigheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Graag ontvangen wij per e-mail een sollicitatie met motivatie, deze kun je sturen naar e.moonen@repayhrm.nl.