Marketeer - online en offline communicatiespecialist

Marketeer - online en offline communicatiespecialist

Repay HRM is dé payrollspecialist van het MKB en een toptienspeler in de Nederlandse markt van payroll, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay met 13 vestigingen, relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Onze sterke groeidoelstelling vergt professionalisering, automatisering en investering op het gebied van marketing en communicatie.

Om dit goed te helpen organiseren en te realiseren, zoeken wij een analytische én creatieve Marketeer - online en offline communicatiespecialist.

In deze positie

Lever je een bijdrage aan het strategisch marketingplan. Gezamenlijk met je collega Marketeer Business Development werk je aan tactische en operationele plannen, budget en projecten. Hierin vertaal je de waarden van onze organisatie, Persoonlijk, Betrokken en Kennis, door naar de digitale wereld. Je brengt de klantreis van huidige en potentiële relaties naar Repay in kaart en streeft daarin naar hun succes en optimale beleving. Samen met je ondernemende collega’s van Sales opereer je als één team om commerciële onderdelen, zoals social selling op nieuwe en bestaande klanten, toe te gaan passen. De gerichte, informatieve en inspirerende content die jij daarvoor levert, voegt waarde toe aan het koop- en verkoopproces en leidt mede tot fans bij opdrachtgevers en ambassadeurs onder de payroll-medewerkers. Je rapporteert aan de Commercieel Manager die deel uit maakt van het managementteam.

Repay HRM vraagt

Een klantgedreven onderzoeker en uitvoerder met ontwikkel- en realisatiekracht. Iemand die creatief communiceert en effectieve content produceert. Een persoon die enthousiast samenwerkt en daar met de funfactor ook anderen intern en extern toe aanzet. Je beschikt over een hbo-opleiding in marketing of in communicatie of bedrijfskundige richting, maar dan wel met een duidelijke marketingoriëntatie. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een dienstverlenende omgeving waar je online marketing, customer experience en social media hebt toegepast.

Repay HRM biedt

Jou de kans om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten in een omgeving waarin we je vragen om mede de groeirichting vorm te geven en voorstellen te doen, die je ook werkelijk kan uitvoeren als je zorgt dat we het snappen. Naast een informele, collegiale bedrijfscultuur en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bieden we je graag arbeidsvoorwaarden die passen bij je opdracht op hoe je met jouw instelling, kennis en ervaring Repay verder gaat brengen.

Ben jij de energieke en vernieuwende TEAM-speler die met Repay HRM door groeit?

Reageer dan met je cv en korte motivatiebrief, klik hier voor het sollicitatieformulier.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emile de Bruijn, Recruitment Consultant, via tel. 06 373 51 261.