Junior consulent Salarisverwerking

Junior consulent Salarisverwerking

Repay HRM is ter versterking van de afdeling Salarisverwerking op zoek naar een nieuwe collega voor 40 uur per week. Ben jij die stressbestendige, resultaatgerichte Junior Consulent Salarisverwerking die zich elke dag graag weer hard maakt voor een perfecte salarisadministratie? Lees dan nu verder.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland met een hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als Junior Consulent Salarisverwerking houd je je dagelijks bezig met de verwerking van alle gegevens van opdrachtgevers en medewerkers voor een tijdige en correcte verloning volgens het first time right principe. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de salarisverwerking. Je geeft invulling aan “goed werkgeverschap”.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit de urenverwerking en overige loonmutaties van onze payrollmedewerkers, het verwerken van loonbeslagen, het doorvoeren van cao-mutaties, het verwerken van bijzondere uren en verlof, het uitvoeren van imports en analyses en het doorvoeren van correcties. Daarnaast treed je op als vraagbaak met betrekking tot loontechnische en cao gebonden vragen.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:
- MBO(+) werk- en denkniveau
- Bij voorkeur enige werkervaring in een administratieve functie
- Je werkt van nature gestructureerd en planmatig om een goede opvolging te kunnen waarborgen
- Administratief goed onderlegd; kennis van administratieve procedures en richtlijnen voor de uitvoering van eigen werkzaamheden.

Persoonlijkheidskenmerken: Flexibel- Stressbestendig- Cijfermatig - Resultaatgericht – Communicatief sterk – Planmatig – Zelfstandig - Accuraat –Kwaliteitsbewust.

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!
Voor aanvullende informatie kijk op www.repay.nl.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze afwisselende functie, dan ontvangen wij graag je C.V. en motivatie. Klik op deze link om direct te solliciteren.

Voor functie-inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Renate de Jonge - Hendrickx, te bereiken via 08800-21625.