Junior Adviseur Verzuim (Tilburg)

Junior Adviseur Verzuim (Tilburg)

Repay HRM zoekt ter uitbreiding van haar Jobcenter een collega die fulltime (40 uur per week) inzetbaar is.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 11 vestigingen door heel Nederland met een hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als Adviseur Verzuim ben je op dagelijkse basis bezig met het volledige proces rondom verzuim. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers en een voorspoedig re-integratieproces. Hierbij onderhoud je contact met de opdrachtgever, bedrijfsarts, reïntegratiebedrijf en het UWV. Je draagt zorg voor het inplannen van afspraken, het opstellen van Plan van Aanpak en bijstellingen waarbij je de procedures betreffende Wet verbetering Poortwachter volgt. Daarnaast voer je frequent verzuim gesprekken met medewerkers als preventie om mogelijk nieuw verzuim te voorkomen.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:
- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur door een opleiding in de richting van HRM, Verzuimmanagement, Arbo, Verpleegkundige of vergelijkbaar;
- 0 tot 3 jaar werkervaring in een operationele functie, bij voorkeur binnen het verzuim;
- Je krijgt energie van het laten re-integreren van medewerkers en het zorgdragen voor een kloppend dossier;
- Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
- Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met medewerkers en opdrachtgevers, en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen.

Persoonlijkheidskenmerken: Mensgericht – Zelfstandig – Doorzettingsvermogen- Communicatief sterk- Goed luisteren – Accuraat - Resultaatgericht

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan en solliciteer direct!

Vragen over de functie?

Als je vragen hebt of meer informatie wenst over deze vacature kun je contact opnemen met Simone Lanslots, Manager Verzuim & Mobiliteit, via het nummer 06 – 42 11 51 00. Bij voldoende aanknopingspunten nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.