Junior Accountmanager voor de regio Amsterdam/Haarlemmermeer

Junior Accountmanager voor de regio Amsterdam/Haarlemmermeer

Repay HRM zoekt in de regio Amsterdam/Haarlemmermeer een zelfstandige en proactieve junior accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze relaties en prospects.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland met de hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1.000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als junior accountmanager houd je je dagelijks bezig met het genereren van new business en het promoten van onze dienstverlening binnen voornamelijk MKB en retail organisaties. Dit doe je door het actief nabellen van prospects, canvassen en netwerken. Door middel van deze kanalen zorg je ervoor dat je minimaal 6 new-business afspraken en 2 relatiebeheer afspraken per week genereert. Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll en weet op inhoudelijke wijze de ondernemers van diverse niveaus te overtuigen gebruik te maken van onze HR-dienstverlening: Geen snelle verkoop, maar lange termijn sales gebaseerd op vertrouwen. Daarnaast bezoek je met regelmaat relaties en zorg je ervoor dat zij tevreden relaties zijn én blijven. Je werkt samen met de senior accountmanager vanuit ons kantoor in Haarlemmermeer.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO Commerciële Economie;
  • Je krijgt energie van het plegen van koude acquisitie en het werken aan de hand van targets;
  • Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
  • Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en prospects en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen.

Omdat payroll over vertrouwen gaat, verkoop je niet zomaar even een samenwerkingsovereenkomst. We zoeken dan ook een gedisciplineerde doorzetter, die weet dat je eerst moet zaaien voor je kunt oogsten. Heb jij recent, in de afgelopen 1 tot 3 jaar, een commerciële studie afgerond? Heb je een bijbaan gehad waarin je met targets hebt gewerkt of ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière door vanuit de binnendienst naar de buitendienst te willen doorgroeien? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Persoonlijkheidskenmerken: Gunfactor – Overtuigingskracht – Energiek – Zelfstandig – Doorzettingsvermogen.

Wij bieden

Een commerciële afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig kunt werken. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een auto van de zaak en een resultaatafhankelijke bonus). Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan en solliciteer direct!

Vragen over de functie?

Als je vragen hebt of meer informatie wenst over deze vacature kun je contact opnemen met Annoeska Winkelaar, Salesmanager, 08800-21625.