HR Medewerker Servicedesk

Solliciteer

Ben jij servicegericht ingesteld en communicatief vaardig? Kun jij je goed inleven in de situatie van een ander?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

 • 32-40 uur
 • Tilburg
 • 25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
 • Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als HR Medewerker?

Als HR medewerker geef je advies aan medewerkers en opdrachtgevers en beantwoord je hun vragen over verschillende zaken, variërend van “Wanneer krijg ik mijn salaris?” tot “Ik heb problemen met mijn opdrachtgever hoe ga ik daarmee om?”. Kortom jij bent voor hen het eerste aanspreekpunt en boegbeeld van Repay. Dit alles doe je via de telefoon, e-mail, WhatsApp, videochat en soms ook face to face.

Werken op onze servicedesk is uitdagend. Jij komt namelijk in aanraking met veel vlakken van het HR-vakgebied. Je werkt bijvoorbeeld met meer dan 140 cao’s en/of arbeidsvoorwaardenregelingen. Daarnaast adviseer je medewerkers en opdrachtgevers binnen de bestaande arbeidswet- en regelgeving in de breedste zin van het woord.

Bij Repay krijg je jouw eigen portefeuille, zodat de medewerkers en opdrachtgevers jou goed kennen en andersom. Hierdoor kun jij snel schakelen en een optimale service verlenen die beter is dan de markt op dit moment te bieden heeft.

Bovendien heb je nauw contact met diverse collega’s binnen verschillende disciplines en weet je wat er speelt, zowel binnen als buiten de organisatie. Bij Repay HRM is er volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Je hebt dus tijd om eigen ideeën ten uitvoer te brengen en mee te denken over procesverbeteringen.

Kortom jij bent wereldwijs en kijkt verder dan je neus lang is. Humor, inlevingsvermogen, vriendelijkheid, zelfreflectie, service en snelheid zijn voor jou geen onbekende begrippen, maar beschrijven jou in de kern!

Collega's aan het woord

Anjes Scholten
Kwaliteit

In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!

Jelle Staal
Sales

Tijdens het eerste gesprek bij Repay HRM voelde ik meteen dat ik op mijn plek zou zitten. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s.

Karlijn Feyen
HRM

Bij Repay ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Hier werken bevalt me erg goed!

Ilco Jansen
Jobcenter

Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.

Wesley van de Camp
Administratie

Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.

Wat bieden wij?

 • Enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s.
 • Een interessante afwisselende baan in een snel veranderende omgeving, waar ruimte is voor zelfontwikkeling.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een leuke werkomgeving met korte lijnen en een open cultuur.
 • Ruimte om mee te denken met de organisatie.
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een HR Medewerker?

 • Je bent een topper in samenwerken en gaat goed om met feedback.
 • Je kunt met vrijheid omgaan en bent resultaatgericht.
 • Je luistert goed en hebt inlevingsvermogen.
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling.
 • Jij hebt een passie voor mensen en bent nieuwsgierig naar wat er speelt bij de ander. Dit zet je vervolgens in om een duurzame oplossing te vinden voor de betreffende persoon en Repay.
 • Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt.
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in het HR-vak en ben je klaar voor de volgende stap.

Werken bij Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 70 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

Hoofdkantoor in Tilburg
11 Vestigingen
72 medewerkers
Vrijdagmiddagborrels
170 kopjes koffie per dag
Actief in heel Nederland

Geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog!

Overtuig ons door een goed cv te uploaden via het sollicitatieformulier. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Bas Paridaens via het contactformulier of bel hem even via 06-51452028.

Heb je een vraag?

Bas Paridaens
Bas Paridaens

Algemeen directeur