Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder

Repay HRM is dé payrollspecialist van het MKB en een top-10 speler in de Nederlandse markt van payrollen, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in ruim 100 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Repay streeft naar een vestigingsnetwerk van 30 kantoren, verdeeld over 4 regio’s. Op dit moment staat de teller op 13 vestigingen, zowel eigen kantoren als vestigingen gerund door franchisenemers.

Door de flinke groei van het bedrijf en de technologische ontwikkeling die daarbij hoort is Repay HRM op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte Functioneel Applicatiebeheerder (fulltime)

In deze functie...

...Werk je aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en gewijzigde applicaties en diensten. Gebruiksgemak, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn van groot belang, omdat onze diensten en applicaties zowel intern bij Repay HRM worden gebruikt, als extern door onze payrollmedewerkers en relaties. Wij kunnen jouw innovatieve ideeën goed gebruiken om onze systemen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Storingen of klachten weet jij te voorkomen of los je efficiënt op. Bij functionele vragen help je met analyses, testen en documenteren. Je behoudt het overzicht over wijzigingen en incidenten, legt interne en externe prioriteiten vast en stemt deze af met het management. Ten slotte behoort ook het schrijven van handleidingen tot jouw taken, evenals het analyseren en uitwerken van concepten voor nieuwe applicaties.

Jouw dag is nooit hetzelfde...

...’s Ochtends controleer je of er urgente zaken in je mailbox zitten, en je leest de rapportages van incidenten. Urgente zaken pak je meteen op, anderen plan je in voor later. Na het lezen van de releasenotes ben je weer helemaal op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden van jouw applicaties. Uiteraard maak je die direct toepasbaar voor de gebruikers. Zo blijft iedereen volledig up-to-date. Vervolgens kan er van alles op je pad komen:

- Analyses, rapporten en documenten aanmaken of aanpassen;
- Accounts aanvragen voor nieuwe collega’s;
- Nagaan of je een applicatie nóg efficiënter kunt inrichten;
- Foutmeldingen analyseren en op de juiste wijze uitzetten bij een van onze businesspartners;
- Het intranet updaten en communicatiemogelijkheden optimaliseren;
- Uitwerken van ideeën uit het managementoverleg; wij zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën en visie over eventuele nieuwe applicaties;
- Troubleshooten als één van de applicaties niet werkt. Je onderzoekt wat er aan de hand is, en hoe het zo snel mogelijk opgelost kan worden – én voorkomen voor de toekomst. In het proces schakel je snel met de betrokken partijen.

Na de lunch start je met één van je projecten. Bij Repay HRM lunchen we trouwens vaak gezellig met collega’s in onze kantine, of we lopen buiten een rondje om weer fris en fruitig aan de middag te beginnen! Je checkt de projectplanning en voert de taken uit die gepland stonden. Daarbij schakel je met de betreffende businesspartners om ervoor te zorgen dat je de deadline haalt. Belangrijke zaken leg je vast in de projectdocumentatie, zodat ook je andere collega’s van applicatiebeheer op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken. Je test nog wat zaken door en informeert bij onze kwaliteitscoördinator of er zaken zijn waar jij iets in kunt betekenen. Je kijkt nog eens goed naar de planning voor deze week en overlegt op tijd wanneer jij prioriteiten wijzigt, denkt dat je tijd over hebt of juist hulp kunt gebruiken bij één van jouw projecten. Zo vliegt de dag voorbij!

Repay HRM vraagt...

...Een analytisch sterke collega, die elke dag het beste uit zichzelf wil halen. Plannen en organiseren ligt in jouw aard en je werkt resultaatgericht. Je bent daarin innovatief: je denkt door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als in de oplossingen die je bedenkt. Je kan en wil in een zelfsturend team werken. Een proactieve houding en affiniteit met ICT & Business zijn voor ons belangrijker dan vooropleiding en ervaring. Het is een pre als je ervaring hebt met AFAS Profit en softwareontwikkeling.

Repay HRM biedt...

...Een afwisselende en uitdagende fulltime baan in een snel veranderende omgeving. Er is bij Repay HRM veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, het volgen van trainingen en opleidingen behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kom je op ons hoofdkantoor in Tilburg terecht in een team van kundige en bevlogen collega’s. Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als resultaten. Natuurlijk bieden we ook een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging en organiseren we regelmatig leuke activiteiten, waaronder een vrijdagmiddagborrel.

Kortom...

...Ben jij klantgericht, sterk in je analyses en heb je affiniteit met ICT & Business? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het vernieuwen en implementeren van de applicaties en diensten van Repay HRM? Dan komen wij graag met jou in contact!

Stuur ons jouw cv...

...Klik hier voor het sollicitatieformulier. Een motivatie op papier is niet nodig, die horen wij namelijk veel liever tijdens een persoonlijk gesprek. Een assessment en een paar uur meelopen op de afdeling is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Grootenboer of Saskia Pouw, via tel. 08800-21654.