Consultant Uitzendbureau

Consultant Uitzendbureau

Ben jij de matchmaker die wij zoeken?

Repay HRM zoekt voor haar uitzendbureau een zelfstandige en proactieve consultant met 2 tot 4 jaar werkervaring voor de arbeidsbemiddeling. Het betreft een fulltime baan met als vestigingsplaats Tilburg.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland met de hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.


De functie

Als consultant bij Repay HRM ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste match tussen de opdrachtgever en de kandidaat. Je gaat creatief aan de slag om de juiste kandidaat te vinden en je weet hoe je gebruik kan maken van verschillende wervingsmogelijkheden. Het voeren van een intakegesprek met een kandidaat is voor jou gesneden koek, jij weet op jouw manier de krenten uit de pap te halen!
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces, jij zorgt ervoor dat we voldoende vacatures aan kunnen bieden aan onze werkzoekenden. Hoe? Daar kan jij ons perfect antwoord op geven!

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een winnaarsmentaliteit en een pro-actieve werkhouding;
  • Je bent leergierig en in staat om de steeds veranderende wet- en regelgeving eigen te maken;
  • Je bent commercieel gedreven;
  • Je hebt ervaring binnen de uitzendbranche;
  • Je bent in het bezit van je SEU;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Contactpersoon: Kelly Roskam, Vestigingsmanager uitzendbureau, k.roskam@repayhrm.nl