Consulent Salarisverwerking

Consulent Salarisverwerking

Repay HRM zoekt ter versterking van de afdeling Salarisverwerking een nieuwe collega die 40 uur per week inzetbaar is.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland waarbij de hoofdvestiging in Gilze zit. Met een omzetgroei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als Consulent Salarisverwerking houd je je dagelijks bezig met de verwerking van alle gegevens van relaties en medewerkers voor een tijdige en correcte verloning volgens het first time right principe. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het beheer van de loonadministratie. Je geeft invulling aan “goed werkgeverschap”.

Werkzaamheden welke in jouw takenpakket terugkomen zijn o.a.; het zorgdragen voor de uren-verwerking en overige loonmutaties van onze payrollmedewerkers; verantwoording nemen voor het gehele proces m.b.t. loonbeslagen; cao-mutaties conform wet en regelgeving; het verwerken van ziekte-, leegloop- en vangneturen; de registratie en verwerken van zwangerschaps- gerelateerde verloven; het aanmaken van diverse looncomponenten, het uitvoeren van diverse imports en analyses en de acties die daaruit voortvloeien; overzichten opmaken en versturen welke voortvloeien uit de verloning; correcties uitvoeren en uitvoeren van vaste werkzaamheden m.b.t. de verloning, het verwerken van o.a. eindafrekeningen en vraagbaak helpdesk m.b.t. loontechnische en cao-vragen.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur door een opleiding gericht op HRM of salarisverwerking (PDL).
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in een administratieve functie, bij voorkeur in de uitzend-/ payrollbranche, of in een afdeling salaris-/loonadministratie.
  • Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met payrollmedewerkers, opdrachtgevers en collega’s. Je werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen.
  • Administratieve vaardigheden.
  • Kennis van administratieve procedures en richtlijnen voor de uitvoering van eigen werkzaamheden.

Persoonlijkheidskenmerken: Flexibel- Stressbestendig- Cijfermatig - Resultaatgericht – Communicatief sterk – Planmatig – Zelfstandig - Accuraat –Kwaliteitsbewust.

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repay.nl

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Klik hier om naar onze vacaturepagina te gaan en solliciteer direct!

Vragen over de functie?

Voor functie-inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Renate de Jonge, Manager salarisadministratie Repay HRM, r.dejonge@noadsc.nl.


Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Zakelijke afspraak

Offerte aanvragen