Commercieel Manager

Commercieel Manager

Repay HRM is dé payrollspecialist en een top 10 speler in de Nederlandse markt van payrollen, salarisadministratie en HRM-dienstverlening. Dagelijks ontzorgt Repay relaties in 80 branches en biedt het 15.000 medewerkers de zekerheden van een goede werkgever. Het hoofdkantoor en service center bevinden zich in Tilburg. Repay streeft naar een vestigingsnetwerk van 30 kantoren, verdeeld over 4 regio’s. Op dit moment staat de teller op 13 vestigingen, zowel eigen kantoren als vestigingen gerund door franchisenemers. Het bedrijf wil de benodigde uitbouw van het landelijke netwerk en marktbewerking professioneel, met aandacht en slagkracht begeleiden.

Daarom is Repay op zoek naar een betrokken en ondernemende Commercieel Manager.

In deze positie

Zorg jij dat omzet en marktaandeel op een verstandige, rendabele manier blijven stijgen en schaalvoordelen optimaal worden benut. Werf, selecteer en coach je verkoop- en franchisetalent met een effectieve, stabiele bezetting op bestaande en nieuwe vestigingen als gevolg. Geef je - samen met 4 regiomanagers - structuur en nieuwe impulsen aan de afdelingen Marketing, Business Development. Stuur je deze afdelingen en de 4 businessverantwoordelijke regiomanagers aan. Stimuleer je ondernemerschap door de eigen vestigingen en franchisers te helpen met markt- en accountplannen. Monitor en evalueer je de realisatie van budgetten en focus je op de voortgang van verbeteracties. Maak je deel uit van het MT en krijg je ruim de gelegenheid om te sparren met de algemeen directeur.

Repay HRM vraagt

Een intelligente in-control regelaar, integer klankbord en verbindende medebeleidsbepaler. Een loyaal persoon, gericht op de behoeften, prioriteiten en doelen van het bedrijf. Iemand met inlevingsvermogen, geraakt door wat payrollen kan betekenen en enthousiast over franchise. Minimaal een hbo-opleiding of -denkniveau in commerciële of bedrijfskundige richting. Ruime ervaring in een commerciële, sales of marketing management rol in de zakelijke dienstverlening. Ervaring in de flexbranche en kennis van arbeidsrecht zijn een meerwaarde voor deze functie.

Repay HRM biedt

Jou de kans om, op een stevig fundament, mee door te bouwen aan een netwerk van lokale vestigingen in Nederland. Een professionele, beproefde en succesvolle formule die zich kenmerkt door de kwaliteit en efficiëntie van het service center in het hart van het bedrijf. Een informele, collegiale bedrijfscultuur met ruimte voor eigen inbreng. Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Pak jij ambitieus en overtuigend door op kansen en ontwikkelingen om Repay HRM vooruit te stuwen?

Reageer dan met je cv en korte motivatiebrief, klik hier voor het sollicitatieformulier.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emile de Bruijn, Recruitment Consultant, via tel. 06 373 51 261.