Adviseur Verzuim & Mobiliteit

Adviseur Verzuim & Mobiliteit

Heb jij het lef om echt het gesprek aan te gaan?
Geloof je in jezelf en durf je zelfstandig te handelen in het belang van medewerker, opdrachtgever en werkgever?
Dan is Repay HRM voor de locatie Tilburg op zoek naar jou! Wij gaan graag met je in gesprek.

Hoe ziet je dag eruit?

Om 8.20 uur trap je de dag samen met jouw collega’s af met een kort en bondig overleg over de geplande werkzaamheden onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna snel aan de slag want om 8.30 uur komen de nieuwe ziekmeldingen telefonisch of via WhatsApp binnen tot 9.30 uur. Je gaat telefonisch het gesprek aan en probeert te achterhalen wat er speelt, is er sprake van verzuim of spelen er andere zaken? Je verwerkt de verzuimmelding in het systeem en maakt afspraken over het vervolgcontact en schakelt met de opdrachtgever, heeft deze aanvullende informatie of bijzonderheden? Even later heb je een vervolgcontact met arbeidsongeschikte medewerkers over het verloop van het herstel en maak je concrete re-integratie afspraken. Dit kan zowel telefonisch, online via webcam als face to face op kantoor of samen met de opdrachtgever op locatie. Als het nodig is, schakel je met de bedrijfsarts, arbeidsdeskundige of het UWV. Tussen de middag lunch je samen met jouw collega’s en loop je buiten lekker even een blokje om voor een frisse neus. Je wisselt elkaar af zodat de afdeling altijd bereikbaar blijft. In de middag ga je aan de slag met mobiliteit. Je hebt afspraken met medewerkers in een herplaatsingstraject om ze te coachen naar een nieuwe opdracht of baan, je stelt samen een cv op, sollicitatiebrief, gaat op zoek naar vacatures, bereidt sollicitatiegesprekken voor, belt bestaande opdrachtgevers of prospects voor mogelijkheden. Tussen de bedrijven door heb je interne coaching waarbij je gesprekken terugluistert of een rollenspel doet voor continue zelfontwikkeling. De tijd vliegt en je hebt vandaag veel werk verzet. Als alle geplande werkzaamheden gedaan zijn, sluit je voldaan je computer af omdat je weer mensen in beweging hebt gebracht en hier energie van krijgt.

Wie ben jij?

Je bent fulltime beschikbaar, hebt een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar (1 tot 4) werkervaring in een soortgelijke operationele rol. Jouw persoonlijkheid vinden we belangrijker dan jouw ervaring omdat je zelf de methode bent. Als mens toon je eigenaarschap met jouw doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en lef waarbij je open staat voor zelfontwikkeling. Je hebt passie voor mensen en bent nieuwsgierig naar wat er speelt bij de ander om te gaan voor duurzame inzetbaarheid vanuit een commerciële inslag. Je gaat door waar anderen stoppen, zowel in de gesprekken die je voert als de oplossingen die je bedenkt. Je krijgt energie van successen en denkt in mogelijkheden.

Over Repay HRM


Repay HRM is een snelgroeiende organisatie met 13 vestigingen door heel Nederland. Repay HRM bestaat 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers van ons land. We zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.000 bedrijven. Voor meer informatie over Repay kijk op www.repay.nl.

Wat biedt Repay?


Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig werkt en waar ruimte is voor zelfontwikkeling. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!
Contactpersoon voor deze vacature is Simone Lanslots, Manager & Geregistreerd Arbeidsdeskundige. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Simone via tel 06 – 42 11 51 00.

Wil je direct solliciteren? Klik dan hier en stuur direct je cv met bijbehorende motivatie toe.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Repay HRM niet op prijs gesteld.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Zakelijke afspraak

Offerte aanvragen