Accountmanager Tilburg-Eindhoven

Accountmanager Tilburg-Eindhoven

Repay HRM Tilburg zit in de lift. Stap jij bij ons in om Repay en jezelf naar grotere hoogte te brengen? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager voor de regio Tilburg-Eindhoven.

Ben jij de ondernemende doorzetter die met passie en overtuiging zich inzet om zijn doelen te halen? Dan zoeken we jou!

Over de functie

Als Accountmanager ben je uiteraard resultaatgericht en weet je als geen ander dat dit samen moet gaan met klantgerichtheid. Je bouwt dagelijks aan jouw eigen netwerk en onderhoudt dit zodat er hechte en waardevolle relaties ontstaan. Deze relaties adviseer je op overtuigende en enthousiasmerende wijze over hoe wij ze als Repay kunnen bijstaan en ontzorgen met onze payroll en HR diensten. Bij opdracht blijf jij de relatiebeheerder en voor de klant het gezicht van Repay HRM Tilburg. Je werkt vanuit onze nieuwe werkplek in Tilburg maar zult uiteraard ook veel bij klanten zijn.

Over Repay HRM

Repay is een snelgroeiende, jonge en dynamische organisatie met 13 vestigingen door heel Nederland waardoor wij lokaal goed vertegenwoordigd zijn. Repay HRM bestaat 13 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken met meer dan 1300 bedrijven.

Dagelijks ontzorgen wij onze relaties op gebied van personeel en streven naar langdurige samenwerkingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent zelf startend en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen doormiddel van diverse acquisitievormen;
 • Je bent resultaatgericht, een echte doorzetter die geen genoegen neemt met nee;
 • Je bent communicatie vaardig;
 • De klant staat voor jou voorop;
 • Je bent een plezierige collega.

 • Wat kun je van ons verwachten?

  Wij zijn een hecht team en werken op een betrokken en sociale wijze met elkaar samen. We vinden het belangrijk dat een ieder de ruimte krijgt en pakt in zijn werk en op een professionele en collegiale wijze oppakt. Uiteraard willen we ook dat het gezellig en fijn is met elkaar. En natuurlijk helpen we je om er samen een groot succes van te maken!

  Wij bieden je een leuke afwisselende baan bij een jong en dynamische bedrijf waar je zelfstandig kunt werken. Wij bieden je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een resultaatgerichte bonus. Daarbij zorgen wij voor een lease auto, een telefoon en laptop van de zaak zodat je ten alle tijden je functie goed kunt uitvoeren. Repay HRM is klaar voor de toekomst en hoopt we kijken er naar uit om je te leren kennen!

  Solliciteren kan door te klikken op deze link. Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Tim van Reusel (08800-21630).