Accountmanager regio Utrecht

Solliciteer

Ben jij een échte ondernemer met een breed netwerk in de regio Utrecht? Dan is Repay HRM Utrecht op zoek naar jou!

 • 24 - 40 uur
 • Utrecht
 • Laptop, telefoon én auto
 • 25 vakantiedagen plus 6,5 ATV
 • Hbo werk- en denkniveau

Wat ga je doen als Accountmanager?

Dagelijks bepaal jij jouw eigen agenda. Of je nou prospects gaat bellen om afspraken te maken, of je bent buiten de deur om van jouw prospect een klant te maken. Het doel is altijd om jouw marktgebied, en dus de relaties en prospects door en door te leren kennen en ervoor te zorgen dat zij jou kennen. Als Accountmanager toon je lef, ondernemerschap en laat je geen kans onbenut. Je adviseert ondernemers op het gebied van vraagstukken over payroll en je overtuigt bedrijven om gebruik te maken van onze dienstverlening. Je hecht veel waarde aan goed werkgeverschap en brengt dit op overtuigende wijze over naar de prospect.

Geen dag is hetzelfde: Zo bel je de ene dag met een directeur, de andere dag heb je een intensieve mailwisseling met een HR-manager over een offerte. Want ook het maken van offertes en prijsafspraken behoort tot jouw werkzaamheden. Je gaat voor een duurzame relatie en daarbij is het van belang dat alle partijen tevreden zijn over de gesloten deal. Je uitvalbasis is ons kantoor in Utrecht, maar de bedoeling is dat je vooral veel onderweg bent.

Collega's aan het woord

Anjes Scholten
Kwaliteit

In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!

Jelle Staal
Sales

Tijdens het eerste gesprek bij Repay HRM voelde ik meteen dat ik op mijn plek zou zitten. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s.

Karlijn Feyen
HRM

Bij Repay ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Hier werken bevalt me erg goed!

Ilco Jansen
Jobcenter

Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.

Wesley van de Camp
Administratie

Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en een interessante bonusregeling is wat we bieden;
 • Bij ondernemerschap hoort de kans om voor jezelf te beginnen; wij bieden op termijn de doorgroeimogelijkheid om de stap naar franchisenemer te maken;
 • Wij bieden jou een uitdagende zelfstandige baan, met volop mogelijkheden om binnen een snel groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen;
 • Laptop, telefoon én auto zijn uiteraard ook onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Sfeer en gezelligheid zijn bij ons net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals hardloopwedstrijden (maar ook gezellige borrels!) georganiseerd.

Wat zoeken wij in een accountmanager?

 • Je kunt met vrijheid omgaan met als doel om resultaten te bereiken;
 • Jij wilt elke dag het beste uit jezelf halen en je staat open voor zelfontwikkeling;
 • Jij bent oprecht geïnteresseerd in jouw relatie en je bent pas tevreden als je zeker weet dat je alle informatie hebt;
 • Veel ervaring? Ja, minimaal twee jaar ervaring is wel gewenst in een commerciële omgeving, maar we zijn vooral op zoek naar ondernemerschap en een enthousiaste persoonlijkheid;
 • Relevante opleiding? Het liefste hbo werk- en denkniveau, maar eigenlijk zegt opleiding ons niet zo veel. Wij zijn met name op zoek naar de manier hoe jij zaken aanpakt en bekijkt.

Werken bij Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 70 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

Hoofdkantoor in Tilburg
11 Vestigingen
72 medewerkers
Vrijdagmiddagborrels
170 kopjes koffie per dag
Actief in heel Nederland

Geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog!

Overtuig ons door in ieder geval een goed cv te sturen naar a.hootsen@repay.nl. De toelichting laat maar achterwege, die horen wij liever van jou in een gesprek. De start van deze functie is per direct.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met Albertine Hootsen, Directeur Repay HRM Utrecht, via 08800-21640.

Heb je een vraag?

Albertine Hootsen
Albertine Hootsen

Directeur Repay HRM Utrecht