Accountmanager Goes

Accountmanager Goes

Repay HRM zoekt in de regio Goes een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze relaties en prospects in o.a. het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 13 vestigingen door heel Nederland met de hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als accountmanager houd je je dagelijks bezig met het genereren van new business en het promoten van onze dienstverlening binnen voornamelijk MKB en retail organisaties. Dit doe je door het actief nabellen van je prospects, canvassen en netwerken. Uiteraard bezoek je veel prospects en relaties. Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll en weet op inhoudelijke wijze de ondernemers van diverse niveaus te overtuigen gebruik te maken van onze HR-dienstverlening: Geen snelle verkoop, maar lange termijn sales gebaseerd op vertrouwen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van minimaal 6 tot 8 afspraken per week. Je werkt zelfstandig vanuit kantoor Goes en zorgt er zelf voor dat je agenda is gevuld.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO Commerciële Economie;

  • Je krijgt energie van het plegen van koude acquisitie en het werken aan de hand van targets;
  • Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
  • Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en prospects en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen.

Omdat payroll over vertrouwen gaat, verkoop je niet zomaar even een payrollovereenkomst. We zoeken dan ook een gedisciplineerde doorzetter, die weet dat je eerst moet zaaien voor je kunt oogsten.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Goes? Heb jij een commerciële studie afgerond en ben je op zoek naar een baan, heb je baan gehad waarin je met targets hebt gewerkt of ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière door vanuit de binnendienst naar de buitendienst te willen gaan?

Persoonlijkheidskenmerken: Gunfactor – Netwerk – Energiek – Zelfstandig – Doorzettingsvermogen.

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je zelfstandig kunt werken. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een resultaatafhankelijke bonus). Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repay.nl.

Contactpersoon: Manu de Busschere, Directeur Repay HRM Goes, m.debusschere@repay.nl, 08800-21660