Accountmanager gezocht voor de regio Venlo

Accountmanager gezocht voor de regio Venlo

Repay HRM zoekt in de regio Venlo een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze klanten/prospects in het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

Repay HRM is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 11 vestigingen door heel Nederland met een hoofdvestiging in Tilburg. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 1000 bedrijven en 10.000 payrollmedewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces.

De functie

Als accountmanager houd je je dagelijks bezig met het genereren van new business en het promoten van onze dienstverlening binnen voornamelijk MKB en retail organisaties. Dit doe je door het actief nabellen van je prospects, canvassen en netwerken. Uiteraard breng je veel bezoeken aan prospects en relaties. Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll en weet op inhoudelijke wijze de ondernemers van diverse niveaus te overtuigen gebruik te maken van onze HR-dienstverlening: Geen snelle verkoop, maar lange termijn sales welke gebaseerd is op vertrouwen.

Vanuit de commerciële binnendienst worden afspraken voor je ingepland, maar je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van minimaal 8 tot 10 afspraken per week. Je werkt vanuit ons kantoor in de regio zelfstandig en zorgt er zelf voor dat je agenda gevuld is.

De kandidaat

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO Commerciële economie;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de buitendienst waarbij je diensten hebt verkocht;
  • Je krijgt energie van het plegen van koude acquisitie en het werken aan de hand van targets;
  • Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
  • Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en prospects en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen;

Omdat payroll over vertrouwen gaat, verkoop je niet zomaar even een payroll overeenkomst. We zoeken dan ook een gedisciplineerde doorzetter, die weet dat je eerst moet zaaien voordat je kunt oogsten.

Persoonlijkheidskenmerken: Gunfactor – netwerk – energiek – zelfstandig – doorzettingsvermogen.

Wij bieden

Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je heel zelfstandig kunt werken. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een auto van de zaak en resultaatafhankelijke bonus).Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay HRM is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repayhrm.nl.

Contactpersoon Miranda Kuipers m.kuipers@noadsc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Repay HRM niet op prijs gesteld.