Werken bij Repay HRM

Werken bij Repay HRM

Wil jij werken voor een modern en dynamisch bedrijf waarin je mee kunt groeien? Kijk snel hieronder of en welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn!

 • Accountmanager regio Utrecht

  Repay HRM zoekt in de regio Utrecht een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze klanten/prospects in het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

  Lees verder
 • Sales Assistent regio Utrecht (16 uur per week)

  Repay HRM Utrecht zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 uur per week.

  Lees verder
 • Accountmanager Goes

  Repay HRM zoekt in de regio Goes een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze relaties en prospects in o.a. het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

  Lees verder
 • HR Service Consultant

  Ben jij servicegericht ingesteld? Ben jij commercieel? Kun jij je inleven in de situatie van een ander en ben jij communicatief zeer vaardig? Bekijk dan snel de volledige vacature.

  Lees verder
 • Junior Payroll Specialist

  Ben jij 'Pietje Precies' en haal jij jouw voldoening uit het voeren van een correcte en complete salaris administratie? Lijkt het je een uitdaging om meer dan 100 cao’s en arbeidsvoorwaarden regelingen toe te passen bij een grote variëteit aan medewerkers en opdrachtgevers? Wij zoeken een Junior Payroll Specialist!

  Lees verder
 • Senior Payroll Specialist

  Ben jij 'Pietje Precies' en haal jij jouw voldoening uit het voeren van een correcte en complete salaris administratie? Lijkt het je een uitdaging om meer dan 100 cao’s en arbeidsvoorwaarden regelingen toe te passen bij een grote variëteit aan medewerkers en opdrachtgevers? Wij zijn namelijk op zoek naar een Senior Payroll Specialist!

  Lees verder

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Zakelijke afspraak

Offerte aanvragen