Werken bij Repay HRM

Werken bij Repay HRM

Wil jij werken voor een modern en dynamisch bedrijf waarin je mee kunt groeien? Kijk snel hieronder of en welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn!

 • Accountmanager regio Utrecht

  Repay HRM zoekt in de regio Utrecht een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze klanten/prospects in het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

  Lees verder
 • Sales Assistent regio Utrecht (16 uur per week)

  Repay HRM Utrecht zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 uur per week.

  Lees verder
 • Finance Consultant

  Ben jij de Finance Consultant die de juiste eigenschappen heeft om onze dienstverlening naar een hoger plan te tillen? Vind je het leuk om buiten de gebaande paden te denken en heb jij ervaring met het voeren van meerdere administraties?


  Lees verder
 • Accountmanager Zaanstad

  Weet jij als geen ander veelgehoorde klantbezwaren en uitspraken als ‘geen interesse’ of ‘het komt nu niet uit’ om te buigen naar ‘ja, graag!’? Ben jij een échte ondernemer met een netwerk in de regio Zaanstad?

  Lees verder
 • Functioneel Applicatiebeheerder

  Door de flinke groei van het bedrijf en de technologische ontwikkeling die daarbij hoort is Repay HRM op zoek naar een gemotiveerde en resultaatgerichte Functioneel Applicatiebeheerder (fulltime).

  Lees verder
 • Specialist Verzuim en Re-integratie

  Als specialist op het gebied van verzuim en re-integratie houd jij je dagelijks bezig met het optimaliseren van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Dit doe je vanuit een commerciële maar mensgerichte inslag. Toon jij lef, initiatief en ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel de volledige vacature.

  Lees verder
 • Jobhunter

  Heb jij het lef om echt het gesprek aan te gaan? Zie jij mogelijkheden en laat jij geen kans onbenut? Weet jij zelfstandig te handelen in het belang van medewerker, opdrachtgever en werkgever? Lees dan snel de volledige vacature.

  Lees verder
 • Accountmanager Tilburg-Eindhoven

  Repay HRM Tilburg zit in de lift. Stap jij bij ons in om Repay en jezelf naar grotere hoogte te brengen? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager voor de regio Tilburg-Eindhoven. Ben jij de ondernemende doorzetter die met passie en overtuiging zich inzet om zijn doelen te halen? Lees dan snel de volledige vacature want dan zoeken we jou!

  Lees verder