Werken bij Repay HRM

Werken bij Repay HRM

Wil jij werken voor een modern en dynamisch bedrijf waarin je mee kunt groeien? Kijk snel hieronder of en welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn!

 • Sales Assistent regio Utrecht (16 uur per week)

  Repay HRM Utrecht zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 uur per week.

  Lees verder
 • Accountmanager Goes

  Repay HRM zoekt in de regio Goes een zelfstandige en proactieve accountmanager voor het genereren van new business en het adviseren van onze relaties en prospects in o.a. het MKB, de horeca en bij retail organisaties.

  Lees verder
 • HR Service Consultant

  Ben jij servicegericht ingesteld? Ben jij commercieel? Kun jij je inleven in de situatie van een ander en ben jij communicatief zeer vaardig? Bekijk dan snel de volledige vacature.

  Lees verder
 • Payroll Specialist

  Ben jij 'Pietje Precies' en haal jij jouw voldoening uit het voeren van een correcte en complete salaris administratie? Lijkt het je uitdaging om meer dan 100 cao’s en arbeidsvoorwaarden regelingen toe te passen bij een grote variëteit aan medewerkers en opdrachtgevers? Wij zoeken een Payroll Specialist!

  Lees verder
 • Sales Assistent regio Maastricht (16-24 uur per week)

  Repay HRM zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 tot 24 uur per week ter ondersteuning van de accountmanagers op de vestiging Maastricht.

  Lees verder
 • Sales Assistent regio Breda (16 - 24 uur per week)

  Repay HRM zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 tot 24 uur per week ter ondersteuning van de accountmanagers op de vestiging Breda.

  Lees verder
 • Sales Assistent regio Waalwijk (16 - 24 uur per week)

  Repay HRM zoekt ter versterking van het team een Sales Assistent voor 16 tot 24 uur per week ter ondersteuning van de accountmanagers op de vestiging Waalwijk.

  Lees verder
 • Finance Consultant

  Ben jij de Finance Consultant die de juiste eigenschappen heeft om onze dienstverlening naar een hoger plan te tillen? Vind je het leuk om buiten de gebaande paden te denken en heb jij ervaring met het voeren van meerdere administraties?


  Lees verder
 • Accountmanager Amsterdam

  Weet jij als geen ander veelgehoorde klantbezwaren en uitspraken als ‘geen interesse’ of ‘het komt nu niet uit’ om te buigen naar ‘ja, graag!’? Ben jij een échte ondernemer met een netwerk in Amsterdam?

  Lees verder
 • Accountmanager Den Haag

  Weet jij als geen ander veelgehoorde klantbezwaren en uitspraken als ‘geen interesse’ of ‘het komt nu niet uit’ om te buigen naar ‘ja, graag!’? Ben jij een échte ondernemer met een netwerk in Den Haag?

  Lees verder
 • Accountmanager Maastricht / Venlo

  Weet jij als geen ander veelgehoorde klantbezwaren en uitspraken als ‘geen interesse’ of ‘het komt nu niet uit’ om te buigen naar ‘ja, graag!’? Ben jij een échte ondernemer met een netwerk in de regio van Maastricht en Venlo?

  Lees verder
 • Accountmanager Barendrecht/Rotterdam

  Weet jij als geen ander veelgehoorde klantbezwaren en uitspraken als ‘geen interesse’ of ‘het komt nu niet uit’ om te buigen naar ‘ja, graag!’? Ben jij een échte ondernemer met een netwerk in Barendrecht/Rotterdam?

  Lees verder
 • Regiomanager Zuid-Oost

  Ben jij op zoek naar een baan waar je leidinggeven en commercie kan combineren? Ben jij sterk in het coachen van teams zodat ze iedere dag het beste uit zichzelf halen? En loop jij warm voor het binnenhalen van nieuwe Key-accounts?

  Lees verder
 • HR Service Assistant

  Ben jij servicegericht ingesteld? Werk jij proactief, zeer nauwkeurig en doelgericht, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen? Weet jij snel je weg te vinden in de HR-administratie en houd jij je hoofd koel onder hectische omstandigheden?

  Dan is Repay HRM voor haar nieuwe hoofdkantoor in Tilburg op zoek naar jou!

  Lees verder