Wil jij werken voor een modern en dynamisch bedrijf waar je kunt meegroeien?

Toon vacatures

Werken bij Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Met meer dan 70 medewerkers zorgen we er elke dag voor dat ondernemers kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Bij Repay HRM heerst een open en nuchtere bedrijfscultuur met korte lijnen waarbij medewerkers vrijheid krijgen om zelf initiatief te nemen. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te ontwikkelen.

Hoofdkantoor in Tilburg
11 Vestigingen
72 medewerkers
Vrijdagmiddagborrels
170 kopjes koffie per dag
Actief in heel Nederland

Collega's aan het woord

Anjes Scholten
Kwaliteit

In mijn functie als ‘Coördinator Total Quality’ heb ik iedere dag de kans om bij te dragen aan de tevredenheid van onze relaties en medewerkers. Dit geeft mij enorm veel energie. Het feit dat ik na 8 jaar nog steeds met plezier naar mijn werk ga, zegt volgens mij genoeg!

Jelle Staal
Sales

Tijdens het eerste gesprek bij Repay HRM voelde ik meteen dat ik op mijn plek zou zitten. Repay is een leuke, jonge club om voor te werken. Binnen de organisatie bestaat weinig hiërarchie wat voor een prettige, ongedwongen sfeer zorgt in het contact tussen collega’s.

Karlijn Feyen
HRM

Bij Repay ben je nooit uitgeleerd, omdat de markt zo snel verandert. Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, wat veel raakvlakken heeft met mijn huidige baan bij Repay, blijf ik continu mijn kennis verbreden. Hier werken bevalt me erg goed!

Ilco Jansen
Jobcenter

Bij het Jobcenter houd ik me bezig met alle werkzaamheden rondom verzuim. Mijn uitdaging is om iemand zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Dit maakt mijn werk interessant en uitdagend, daarnaast vind ik het leuk om contact te hebben met mensen.

Wesley van de Camp
Administratie

Het werken bij Repay HRM brengt veel afwisseling met zich mee en iedereen probeert zoveel mogelijk vooruit te komen. Dat is een mentaliteit waarin ik me goed in kan vinden. Repay biedt daarnaast alle mogelijkheden om bij te leren, want dat is onmisbaar in deze branche.

Missie & visie

Missie

Bij Repay HRM vinden we dat ondernemen leuk moet zijn en dat ondernemers zich bezig moeten houden met datgene waar ze goed in zijn. Wij HRM dienstverlening, jij jouw expertise.

Visie

Ons doel is om ondernemers te ondersteunen op het gebied van HRM-dienstverlening, administratie en professioneel werkgeverschap. Dit doen we onder andere door goede service te bieden, een betrouwbare partner te zijn en de werkgeversrisico’s op ons te nemen. Zo maken wij ondernemen leuk!

Vacatures

Wil jij werken voor een modern en dynamisch bedrijf waarin je mee kunt groeien? Kijk snel hieronder welke vacature bij je past!

Accountmanager regio Utrecht

Accountmanager regio Utrecht

Ben jij een échte ondernemer met een breed netwerk in de regio Utrecht? Dan is Repay HRM Utrecht op zoek naar jou!

HR Medewerker Servicedesk

HR Medewerker Servicedesk

Ben jij servicegericht ingesteld en communicatief vaardig? Kun jij je goed inleven in de situatie van een ander?

Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Ben jij 'Pietje Precies' en haal jij voldoening uit het voeren van een correcte en complete salarisadministratie? Lijkt het je een uitdaging om meer dan 100 cao’s toe te passen bij een grote variëteit aan medewerkers en opdrachtgevers?

Dan is Repay HRM op zoek naar jou!

Open sollicitatie

Wil je graag werken bij Repay HRM, maar staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een bericht waarin je uitlegt hoe je ons team gaat versterken en dan nemen wij contact met je op!