Franchisenemer worden bij Repay HRM

Een vliegende start maken met de Repay HRM Franchiseformule?

Franchisenemer worden bij Repay HRM

Een vliegende start maken met de Repay HRM Franchiseformule?

Ben jij ondernemer in hart en nieren en voel je je als een vis in het water wanneer je succesvolle netwerken aan het opbouwen bent? Loop je over van enthousiasme, ben je gedreven en beschik je over de gunfactor?

Dan is franchisenemer worden bij Repay HRM misschien iets voor jou. Lees hier meer informatie om een vliegende start te maken!

Bewezen succesvol concept

Sinds 2005 is Repay HRM een gevestigde waarde als specialist in payrolling voor het MKB. Wij hebben kennis van alle cao’s, zijn volledig gecertificeerd, werken met open calculatie en hebben alle juridische en HRM-kennis in huis.

Snel van start

Met een Ready-to-start concept en een interne opleiding heb jij als nieuwe franchisenemer van Repay HRM een grote voorsprong.

Operationele ondersteuning

Het Repay HRM Service Center is erop gericht je volledig operationeel te ondersteunen zodat je je volledig kunt toeleggen op ondernemen. Ons succesverhaal wordt onderstreept door het feit dat onze relaties en payroll werknemers Repay HRM hebben verkozen tot winnaar van de AFAS Awards 2014.

Opereren in een groeimarkt

Payrolling is booming business! In zowel goede als in mindere tijden is het aantrekkelijk voor ondernemers het juridisch en administratief werkgeverschap uit handen te geven zodat zij dàt kunnen doen waar zij goed in zijn; Ondernemen.

Een goed rendement

Ontwikkeling van systemen, werkprocessen en marketingmaterialen? Dat is allemaal al voor je geregeld. Ons Service Center is erop ingericht je operationeel te ondersteunen. Zo behaal je als franchisenemer maximaal rendement met jouw onderneming.

Over Repay HRM

Sinds de oprichting in 2005 zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen ons vakgebied. Met eigen HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, arboconsultants en een centraal servicecentrum zijn we voor elke ondernemer een aanwinst.

Onze formule is helder: Repay HRM neemt het complete juridische en administratieve werkgeverschap van de opdrachtgever over. We kennen elke CAO van A tot Z en hebben daarmee alles in huis om ondernemers volledig te ontzorgen. Onze schaalgrootte stelt ons in staat om concurrerend te werken en voortdurend te investeren in de nodige kennis, informatie- en communicatiesystemen. Op deze wijze hebben wij een landelijk netwerk van uiterst tevreden relaties opgebouwd.

Payrolling booming business

Payrolling is een sterk groeiend fenomeen in ons land, met name binnen het MKB. Momenteel staat circa 8% van de beroepsbevolking ergens op de payroll. Binnen 5 jaar kan dat percentage uitgroeien tot maar liefst 28%, naar verwachting zullen payroll-organisaties uitgroeien tot de grootste werkgevers van Nederland. Repay HRM is een top 10 speler op het gebied van payrolling.

Interesse gekregen?

Heb je interesse gekregen stuur dan een mail naar info@repay.nl en ontvang meer informatie.