Jouw payroll specialist

Jouw payroll specialist

Repay HRM is in 2005 opgericht onder de naam Repay Payroll. Inmiddels is Repay HRM een top-10 speler binnen Nederland en heeft haar diensten flink uitgebreid. Naast payroll biedt Repay HRM uitzenden, salarisadministratie en HRM-dienstverlening aan. Jaarlijks zijn er meer dan 10.000 medewerkers in dienst bij Repay HRM en werken in meer dan 110 verschillende branches.

In 2008 is een franchiseformule opgestart, vandaag de dag zijn er meerdere franchisevestigingen door heel Nederland. Samen met de eigen vestigingen van Repay HRM zorgt dit voor een landelijke dekking. Bij Repay HRM werken inmiddels meer dan 60 interne werknemers die er iedere dag voor zorgen dat alle werknemers en opdrachtgevers tevreden zijn over de dienstverlening van Repay HRM.

  • Franchisenemer worden bij Repay HRM

    Ben jij ondernemer in hart en nieren en voel je je als een vis in het water wanneer je succesvolle netwerken aan het opbouwen bent? Loop je over van enthousiasme, ben je gedreven en beschik je over de gunfactor? Dan is franchisenemer worden bij Repay HRM misschien iets voor jou, lees er hier meer over.

    Lees verder
  • Jobcenter

    Repay HRM heeft een eigen jobcenter, gevestigd in het hoofdkantoor in Tilburg. In ons jobcenter zit een team van mobiliteitsadviseurs welke op professionele en persoonlijke wijze mobiliteitstrajecten begeleiden.

    Lees verder