Personeel gezocht?

Meld gratis je vacature aan
Neem contact op

Op zoek naar personeel?

Jouw team heeft dringend versterking nodig, maar het wervingsproces lijkt een eindeloze uitdaging. Wij begrijpen de uitdagingen die je als opdrachtgever tegenkomt: langdurige zoektochten, tijdrovende screenings en hoge wervingskosten.

Met ons online uitzendbureau nemen wij deze zorgen uit handen. Wij gaan op zoek naar jouw nieuwe collega en je betaalt pas als iemand begint met werken.

Ben jij klaar om gas te geven? Wij wel!

matching online uitzendbureau

Sinds 2005

Repay HRM is dé oplossing voor al jouw vraagstukken omtrent personeel. Met diensten als uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP administratie zijn wij een volwaardige HRM partner en kunnen wij jou als ondernemer compleet ontzorgen.

Online uitzendbureau

Sinds 2022 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met ons online uitzendbureau. Hiermee richten we ons op het online matchen van kandidaten en opdrachtgevers en bieden we ondernemers een oplossing voor het personeelstekort.

Branches waar we in uitblinken

Wij hebben Nederland onderverdeeld in regio’s op basis van branches en het vacatureaanbod. Hierdoor kunnen we ons focussen op kerngebieden met veel vergelijkbare vacatures in kleine gebieden. Wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans dus groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt. Daarnaast kunnen we onze campagnes specifiek richten aan de gewenste doelgroep.

 • Een hoge slagingskans onder sollicitanten: wanneer kandidaten onze vacatures bekijken is de kans groot dat zij in aanmerking komen voor meerdere vacatures in de buurt.
 • Lage wervingskosten: regionale en branche specifieke campagnes zorgen voor een hogere conversieratio.
Allround medewerker

Horeca

De horeca is een van de grootste sectoren van Nederland met enorm veel verschillende functies. Denk aan koks van een restaurant, ontvangstmedewerkers van een hotel of obers van een café. Via ons online uitzendbureau bieden wij allerlei leuke horeca vacatures aan.

Bekijk actuele vacatures >

Logistiek

Werken in de logistiek is perfect voor iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Zo kun je aan de slag als magazijnmedewerker, inpakker, koerier, verhuizer of chauffeur.

Bekijk actuele vacatures >

Schoonmaak

Werken in de schoonmaak is een dankbaar beroep. Wij hebben jarenlange ervaring met het matchen van schoonmakers aan de juiste bedrijven.

Bekijk actuele vacatures >

Retail

Werken in de retail betekent veel sociaal contact met veel verschillende mensen. Het werk kan variëren van het bedienen van de kassa tot het adviseren van klanten bij hun aankopen

Bekijk actuele vacatures >

De reden waarom Woodstock’69 koos voor Repay?

Peer Gulik, Woodstock’69

“Tijdsbesparing! We zijn een seizoenbedrijf. Van maart tot en met september is het druk met gasten. Tijdens die periode is het fijn om te focussen op het strandpaviljoen, niet op randzaken. Ieder jaar beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in februari. Dat is een chaotische periode: de locatie opbouwen, leveranciersafspraken maken enzovoort. En dan óók nog eens zorgen voor genoeg personeel. Die taak gaat verder dan werving en selectie: contracten aanbieden, zaken goed regelen – dat is veel werk. Het is daarom zo fijn dat alles rond personeel ons uit handen wordt genomen. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd.”

Voordelen online uitzenden via Repay

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus door ons online karakter. We hebben flink geïnvesteerd in een slimme matchingmethode, we noemen onze opdrachtgever bij naam en onze job marketeers zetten de vacatures uit via kanalen waar jij nog nooit aan hebt gedacht. Daarnaast zijn we 20% goedkoper dan de meeste uitzendbureaus!

  No cure no pay

  Geen match? Geen kosten. Jij betaalt pas als jouw nieuwe collega begint met werken. Hierdoor maak je geen onnodige wervingskosten.

  Voordelig tarief

  Medewerkers die via het platform worden geworven, dienen via ons te worden ingeleend. Dankzij het digitale karakter van het platform zijn we gemiddeld zo’n 20% goedkoper dan reguliere uitzendbureaus.

  Multichannel promotie

  Onze jobmarketeers promoten de vacatures via diverse kanalen als TikTok, Youtube, Spotity en Google Ads.

  Sneller de juiste kandidaat

  Onze marketingacties en de laagdrempeligheid van het platformzorgen voor meer sollicitanten in kortere tijd.

  Bespaar kostbare tijd

  Wanneer jij samenwerkt met Repay, bespaar je tijd op zaken zoals de werving van personeel, het opstellen van contracten en de salarisadministratie.

  Flexibiliteit

  Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

  Veelgestelde vragen

  Dummy (niet verwijderen)
  Hoe snel staat mijn vacature online?

  Na het aanmelden van een vacature nemen we contact met je op om de vacature te doorlopen. Kloppen alle gegevens? Dan staat jouw vacature binnen 24 uur online.

  Zit ik ergens aan vast als ik een vacature aanmeld?

  Nee, je zit nergens aan vast als je een vacature aanmeldt. Als er geen match tot stand komt, betaal je namelijk niets. Je begint pas te betalen als een nieuwe medewerker begint met werken.

  De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat zijn de tarieven van Repay HRM?

  Dankzij het digitale karakter van het online uitzendbureau kunnen we 20% goedkoper zijn dan de meeste uitzendbureau’s. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven.

  Wat is uitzenden?

  Bij uitzenden zijn er drie partijen betrokken: de opdrachtgever, de kandidaat en het uitzendbureau. In de praktijk betekent dit dat wij samen met jou op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodra er een match is maken wij alle papieren in orde, zodat de kandidaat zo snel mogelijk kan starten. Daarna blijven wij zorg dragen voor de salarisadministratie, verzuimafhandeling en alle andere taken die bij goed werkgeverschap komen kijken. Jij geeft alleen de gewerkte uren door in onze app en ontvangt van ons één handige verzamelfactuur.

  Meer over uitzenden via Repay HRM lees je hier.

  Kan ik een kandidaat zelf in dienst nemen?

  Overname van een uitzendkracht is mogelijk na 1500 uitzenduren. De algemene voorwaarden zijn van kracht en zijn terug te vinden op www.repay.nl/algemene-voorwaarden

  Wat bedoelen jullie met gratis promotie?

  Er wordt door ons flink geïnvesteerd in lokale marketingacties waarmee de vacatures worden gepromoot. Hierdoor geniet je van extra naamsbekendheid, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

  Hoe werkt het?

  Jij meldt een vacature aan en selecteert de winnende kandidaat. Wij regelen de rest.

  Stap 1: Jij meldt gratis je vacature(s) aan via het online formulier
  Stap 2: Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op. Kloppen alle gegevens? Dan publiceren we de vacature.
  Stap 3: Wij promoten de vacature via verschillende kanalen.
  Stap 4: Jij kiest zelf de kandidaat die het best bij de vacature past.
  Stap 5: Wij stellen een contract op zodat jouw nieuwe collega snel kan beginnen.

  Deze bedrijven gingen je voor

   jumbo

   Brochure

   brochure online uitzendbureau

   Download de brochure voor meer informatie over onze dienstverlening. 

   Contact

   Heb je vragen of wil je een vacature aanmelden? Bel direct met ons team, wij helpen je graag verder!

   bel08800 – 21620
   mailwerk@repay.nl

   Bart Haverkort

   Raf van der Hoogen

   Carlijn van der Kolk

   Jesse Kieboom