De horeca na de lockdown

Payroll en uitzenden voor de horeca

Hoewel er nog geen datum bekend is waarop de deuren weer open mogen, biedt het vaccinatieprogramma wel perspectief voor de horecaondernemers. Daarnaast staat het hele land te springen om buiten de deur te eten, op reis te gaan of met vrienden een biertje te drinken in de kroeg. De kans is dus groot dat het erg druk gaat zijn, zodra de deuren weer open mogen.

Om als horecaondernemer klaar te zijn voor de heropening en tegelijkertijd rekening te houden met de onzekerheid die corona met zich meebrengt, is het aan te raden om met flexwerkers te werken. Op die manier betaal je enkel voor gewerkte uren, loop je geen financiële risico’s omtrent verzuim en heb je meer flexibiliteit qua contractverlengingen.

Minder risico’s

Elke ondernemer heeft te maken met risico’s, maar als horecaondernemer in 2021 heb je extra veel uitdagingen. Wanneer je met ons samenwerkt, komen de medewerkers bij ons in dienst. Op die manier dragen wij alle risico’s ten aanzien van ziekte, ontslag en het wegvallen van werk. Dat is al één zorg minder.

Geen administratie

Er komt veel kijken bij een eigen horecazaak. Vooral wanneer je personeel hebt kunnen ‘bijzaken’ zoals salarisadministratie en het opstellen van contracten de overhand gaan nemen. Wij nemen deze ‘bijzaken’ graag uit handen, zodat je meer tijd overhoudt om je te focussen op de groei van jouw bedrijf.

Meer flexibiliteit

Wanneer je met Repay samenwerkt, is de uitzend cao van toepassing. Hierdoor kun je medewerkers gedurende een periode van 4 jaar meerdere contracten voor bepaalde tijd aanbieden. Zo kun je medewerkers dus langer aan je binden zonder dat dit tot de verplichtingen van een vast contract leidt.

Samenwerken met Repay

Hoe werkt het?

Samenwerken met Repay HRM betekent dat je geen zorgen hebt omtrent werkgeverschap en de bijbehorende personeels- en salarisadministratie. Medewerkers zijn bij ons in dienst en wij regelen alles. Van personeelsadministratie tot contracten en een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Daarnaast worden alle zorgen en risico’s omtrent ziekte, arbeidsongeschiktheid of ontslag overgenomen door Repay HRM, terwijl jij gewoon de leiding houdt over de dagelijkse aansturing van het personeel.

Bij Repay HRM staan we voor transparantie en duidelijkheid. Het tarief dat wij overeenkomen is het tarief dat je daadwerkelijk gaat betalen. Er zijn dus geen verborgen kosten en je krijgt geen onaangename verrassingen achteraf. Zo kun jij je volledig focussen op de heropening van jouw horecabedrijf.

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent 

Tot 4 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 4 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Vraag een adviesgesprek aan

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een
adviesgesprek. Wij nemen binnen 4 uur contact met je op (tijdens kantooruren).