Kappersbranche

Kappersbranche

Wil je geen risico's omtrent (langdurig) verzuim? Wil je minder tijd kwijt zijn aan salarisadministratie en meer tijd besteden aan ondernemen? Lees dan snel verder.

Door van onze dienstverlening gebruik te maken, geef je het administratief en juridisch werkgeverschap uit handen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de planning en de dagelijkse aansturing van het team, terwijl wij alle vervelende klusjes uit handen nemen. Daarnaast heb je meer dan een maand de tijd om te kijken of een nieuwe medewerker in het team past.

Wat dit voor jou in de praktijk betekent? 5,5 jaar flexibiliteit bij nieuwe werknemers, geen omkijken naar verzuim en geen salarisadministratie. Je vult een keer per week de uren in via Repay Online en wij regelen de rest!

Voorbeeld uit de praktijk

"Geen risico's bij verzuim... zo kwam ik in contact met Repay HRM." - Maurice Startman, Knip&GO

Knip&Go is een kapperszaak met meer dan 15 vestingen en een eigen webshop. De meeste kapsters van Knip&Go zijn in dienst bij Repay HRM. Een bewuste keuze van eigenaar Maurice Startman.

“In onze beginjaren is een werknemer langdurig uitgevallen. Dit heeft veel invloed gehad op het bedrijf.”

Maurice weet nu zeker dat alles goed is geregeld voor zijn personeel en dat hij geen risico’s loopt bij zaken als verzuim. “Hierdoor kan ik mij bezighouden met wat ik graag doe. En dat is ondernemen.”

Meer leren over onze dienstverlening? Vraag meer informatie aan!

Informatie aanvragen

De voordelen van Repay HRM

5,5 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen 5,5 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Jij betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige helpdesk

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur is onze deskundige helpdesk telefonisch bereikbaar voor jou en de werknemers.

Over Repay HRM

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers en is inmiddels een top-10 speler in Nederland. Daar profiteer jij van: de schaalgrootte stelt ons in staat concurrerende tarieven te hanteren en te investeren in kennis en kwaliteit. Met eigen HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, verzuimconsultants en een centraal servicecenter hebben wij alles in huis om jou te ontzorgen. Bekijk hier al onze vestigingen.

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Informatie aanvragen

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen