Repay HRM voor de Horeca

Behoefte aan flexibele uren

Veel ondernemers in de horeca maken al geruime tijd gebruik van onze dienstverlening, omdat zij vaak te maken hebben met wisselende arbeidsovereenkomsten en de inzet van flexibele uren. Doordat er zo vaak gebruik wordt gemaakt van seizoenskrachten en een horecaondernemer nooit van tevoren weet hoeveel uren hij de medewerkers kan aanbieden, is het uitbesteden van het werkgeverschap dé uitkomst voor iedere horeca onderneming in Nederland.

Dé uitkomst voor horeca ondernemers

Wanneer medewerkers via Repay HRM aan de slag gaan, werken zij volgens de flexibele contracttellingen van de NBBU-cao. Dit heeft voor de ondernemers als groot voordeel dat zij gedurende langere periode flexibel zijn doordat Repay HRM meer contracten kan aanbieden gedurende een langere tijd. Dit in tegenstelling tot de 3 tijdelijke arbeidsovereenkomsten die de ondernemer in 3 jaar kan aanbieden.

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Tot 5,5 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 5,5 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Vraag een adviesgesprek aan

 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op voor een adviesgesprek. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

*Verplichte velden