Payroll voor de Horeca

Payroll voor de Horeca

In de horecabranche is payroll al jaren een bekend begrip. Veel ondernemers in de horeca maken al geruime tijd gebruik van payroll omdat zij vaak te maken hebben met wisselende arbeidsovereenkomsten en de inzet van flexibele uren. Doordat er zo vaak gebruik wordt gemaakt van seizoenskrachten en een horecaondernemer nooit van tevoren weet hoeveel uren hij de medewerkers kan aanbieden, is payroll dé uitkomst voor iedere horeca onderneming in Nederland.

Payroll is dé uitkomst voor horeca ondernemers

Doordat de nieuwe Wet Werk en Zekerheid voor veel ondernemers betekent dat zij beperkt worden in de flexibiliteit die zij hebben ten aanzien van hun medewerkers, is payrolling via Repay HRM dé uitkomst. Wanneer medewerkers via Repay HRM aan de slag gaan, werken zij volgens de flexibele contracttellingen van de NBBU-cao. Dit heeft voor de ondernemers als groot voordeel dat zij gedurende langere periode flexibel zijn doordat Repay HRM meer contracten kan aanbieden gedurende een langere tijd. Dit in tegenstelling tot de 3 tijdelijke arbeidsovereenkomsten die de ondernemer in 2 jaar kan aanbieden.

De voordelen van payroll voor de horeca:

  • Transparante uurtarieven die je in staat stellen te plannen op personeelskosten;
  • Géén salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer;
  • Nieuwe medewerkers kunnen 5,5 jaar flexibel ingezet worden zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling;
  • Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof ontvang je geen factuur;
  • Je heeft geen omkijken meer naar hoge transitievergoedingen;
  • Géén verplichtingen t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en geen risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid;
  • Deskundige HR-helpdesk voor jou en de payrollmedewerkers.

Payroll tarieven voor de horeca

Ben jij van plan om jouw werkgeverschap uit te besteden en ben je benieuwd wat de payroll tarieven voor de horeca zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij jou alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van payroll.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen