Repay HRM voor cafetaria’s

Gemak

Wil je meer tijd besteden aan je snackbar en je niet druk maken over personeelszaken? En wil je dat alles goed geregeld is voor de medewerkers? Lees dan snel verder! Met onze HRM dienstverlening besteed je het werkgeverschap uit aan ons. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de planning en de dagelijkse aansturing van het team, terwijl wij de vervelende klusjes en risico’s op ons nemen.

Wat dit voor jou in de praktijk betekent? 5,5 jaar flexibiliteit bij nieuwe medewerkers, geen salarisadministratie en geen omkijken naar verzuimrisico’s en -kosten. Je vult één keer per week de uren in via Repay Online en wij regelen de rest.

“We worden snel en goed geholpen”

Diana & Ton Jaegers, Cafetaria DiTo

“Het grootste voordeel vinden wij het gemak. We zijn geen tijd meer kwijt aan het opmaken en verlengen van arbeidscontracten en pensioenvoorzieningen. Eens per week geven we de uren door en we zijn klaar. Facturatie gaat wekelijks, dus we hebben nooit hoge onvoorziene rekeningen. Een ander voordeel is dat alles goed geregeld is voor de medewerkers.”

“De samenwerking met Repay vinden wij goed. Als we vragen hebben, dan bellen we of sturen een WhatsApp en we worden snel en goed geholpen. Ook het contact met de accountmanager vinden wij erg positief. Als er iets is, dan is het fijn om om snel te kunnen schakelen met iemand in de buurt. Met name in de opstartfase is dat prettig.”

De voordelen van Repay HRM

Doen waar je goed in bent

Tot 5,5 jaar flexibiliteit

Nieuwe medewerkers kunnen tot 5,5 jaar flexibel ingezet worden, zodat jij efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.

Geen risico bij ziekte

Repay HRM neemt alle verplichtingen over t.a.v. de Wet Verbetering Poortwachter en bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

Geen arbeidsrechtelijke risico’s

Bij nieuwe medewerkers heb je onder andere geen omkijken naar de transitievergoeding, Repay HRM neemt dit voor haar rekening.

Enkel de gewerkte uren

Je betaalt enkel de gewerkte uren, bij ziekte en verlof betaalt Repay HRM de medewerker door en ontvang je geen factuur.

Geen salarisadministratie meer

Geen salaris- en contractadministratie en aansluitingen bij de Belastingdienst en pensioenfondsen meer.

Deskundige HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Goed werkgeverschap

Het voeren van een salarisadministratie en het bijhouden van contracten, wetgeving en cao-wijzigingen vergt veel tijd en aandacht. Wanneer je dit uitbesteedt aan Repay HRM, weet je zeker dat medewerkers altijd conform cao betaald worden. Medewerkers ontvangen hetzelfde salaris als medewerkers die bij jou vast in dienst zijn. Naast primaire arbeidsvoorwaarden biedt Repay HRM goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals premiekortingen op collectieve verzekeringen.