Branches

Branches

Iedere branche werkt met een eigen cao en kent haar eigen bedrijfsrisico's. Repay HRM kent alle cao's van A tot Z en heeft dus alles in huis om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hieronder per branche welke voordelen payrolling via Repay HRM jou biedt.

 • Detailhandel

  Binnen de detailhandel is er steeds meer behoefte aan de flexibiliteit. De branche heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Des te belangrijker is het voor de ondernemer om zich volledig te kunnen richten op het ondernemen zelf en alles rondom salarisadministratie en de werkgeversrisico’s uit te besteden. Repay HRM zorgt ervoor dat de medewerkers juist en correct betaald worden en dat ze met alle vragen rechtstreeks bij de helpdesk terecht kunnen.

  Lees verder
 • Transport en Logistiek

  Steeds meer transportbedrijven kiezen voor onze dienstverlening; de flexibiliteit die Repay HRM biedt helpt de ondernemer in de logistieke sector om snel te schakelen wanneer dit vereist is. Nieuwe medewerkers kunnen 5,5 jaar flexibel worden ingezet, zodat jij efficiënter kunt plannen. Repay HRM is de werkgever en draagt de verantwoordelijkheid m.b.t. loondoorbetaling en ziekteverzuim van de medewerkers.

  Lees verder
 • Kappersbranche

  Wil je geen risico's omtrent (langdurig) verzuim? Wil je minder tijd kwijt zijn aan salarisadministratie en meer tijd besteden aan ondernemen? Lees dan snel verder.

  Lees verder
 • Horeca

  Veel ondernemers in de horeca maken al geruime tijd gebruik van onze dienstverlening, omdat zij vaak te maken hebben met wisselende arbeidsovereenkomsten en de inzet van flexibele uren. Doordat er zo vaak gebruik wordt gemaakt van seizoenskrachten en een horecaondernemer nooit van tevoren weet hoeveel uren hij de medewerkers kan aanbieden, is het uitbesteden van het werkgeverschap dé uitkomst voor iedere horeca onderneming in Nederland.

  Lees verder

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen