Branches

Branches

Iedere branche werkt met een eigen cao en kent haar eigen bedrijfsrisico's. Repay HRM kent alle cao's van A tot Z en heeft dus alles in huis om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hieronder per branche welke voordelen payrolling via Repay HRM jou biedt.

 • Detailhandel

  Binnen de detailhandel is er steeds meer behoefte aan de flexibiliteit die payroll de ondernemer biedt. De branche heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Des te belangrijker is het voor de ondernemer binnen de detailhandel om zich volledig te richten op het ondernemen zelf en alles rondom salarisadministratie en de werkgeversrisico’s uit te besteden. Repay HRM zorgt ervoor dat de medewerkers juist en correct betaald worden en met alle vragen rechtstreeks bij de deskundige helpdesk terecht kunnen.

  Lees verder
 • Transport en Logistiek

  Steeds meer transportbedrijven kiezen voor payroll; de flexibiliteit die Repay HRM biedt helpt de ondernemer in de logistieke sector om snel te schakelen wanneer dit vereist is. Nieuwe medewerkers kunnen 5,5 jaar flexibel worden ingezet, zodat jij efficiënter kunt plannen. Repay HRM is de werkgever en draagt de verantwoordelijkheid m.b.t. loondoorbetaling en ziekteverzuim van de medewerkers.

  Lees verder
 • Payroll in de kappersbranche

  Wil je geen risico's omtrent (langdurig) verzuim? Wil je minder tijd kwijt zijn aan salarisadministratie en meer tijd besteden aan ondernemen? Lees dan snel verder.

  Lees verder

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen