Repay HRM bestaat 12,5 jaar

Repay HRM bestaat 12,5 jaar

wo 01 nov 2017 - Repay HRM

Repay HRM bestaat op 1 november 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.000 bedrijven.

Repay is specialist op het gebied van payroll. Aangevuld met HR-dienstverlening o.a. op het gebied van verzuim en mobiliteit en specifieke branchekennis zijn wij al jarenlang een belangrijke partner voor ondernemers. Wij zorgen er met HR-specialisten, verzuimconsultants en een centraal service center voor dat relaties kunnen ondernemen zonder dat zij zich bezig hoeven te houden met de continue wijzigingen in de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Wij streven ernaar om in de komende jaren de beste werkgever van Nederland te worden. Dit willen we bereiken door constante aandacht voor goed en professioneel werkgeverschap. Daarnaast zal de nadruk blijven liggen op verdere digitalisering. De tijdwinst die deze efficiencyslag oplevert steken wij in persoonlijk contact met de medewerkers en relaties. Op deze manier gaan efficiëntie en persoonlijke betrokkenheid hand in hand.

Ook de komende jaren blijven wij investeren in een landelijk vestigingsnetwerk met een Repay-vestiging in iedere regio. Hierdoor verkleint Repay de afstand naar de medewerkers. Begin 2018 verhuist het service center van Gilze naar het centrum van Tilburg. “De verhuizing naar een groter, centraal gelegen kantoor is de juiste stap op het juiste moment. Om de sterke groei en onze ambities volop de ruimte te kunnen geven, is er gezocht naar een ruim pand met een professionele uitstraling. Door de centrale ligging bevinden we ons straks letterlijk tussen onze mensen”, aldus Hans Vlugt, algemeen directeur.Deel deze pagina via: