Member to member actie

Member to member actie

Uw relatie de gouden tip, ù € 250!*

Bent u een tevreden relatie van Repay? Geef uw relaties dan de gouden tip! Als wij door uw positieve verhalen gaan samenwerken met één van uw collega ondernemers is een bedankje wel op zijn plaats!

Hoe werkt het?

  1. U geeft ons namen door
    U geeft ons de namen door van relaties waarvan u denkt dat ze belangstelling hebben voor onze dienstverlening
  2. Wij werven een nieuwe relatie
    Wij nemen vervolgens contact op met deze partij. Die neemt uiteindelijk zelf de beslissing om wel of niet met ons in zee te gaan.
  3. U ontvangt € 250
    Gaan we inderdaad samenwerken met uw relatie, dan ontvangt u € 250,-. Brengt u twee nieuwe relaties aan? Dan krijgt u € 500,- etc.

*Voorwaarden: De relatie van Repay HRM ontvangt een creditnota van € 250,- per aangedragen relatie wanneer deze minimaal 4 weken personeel inleent bij Repay HRM. Indien de periode korter is dan 4 weken kan er geen aanspraak worden gemaakt op de creditnota van € 250,-


Geef de contactgegevens van uw ingelichte relatie door via deze button zodat wij hen over onze dienstverlening kunnen benaderen en u hieraan verdiend!

Wij geven u als dank een creditnota a € 250,- per elke door u aangedragen relatie die minimaal 4 weken personeel inleent bij Repay HRM

Geef contacten door