Member to member actie

Member to member actie

Jouw relatie de gouden tip, jij € 250!*

Ben jij een tevreden relatie van Repay? Geef jouw relaties dan de gouden tip! Als wij door jouw positieve verhalen gaan samenwerken met één van jouw collega ondernemers is een bedankje wel op zijn plaats!

Hoe werkt het?

  1. Jij geeft ons namen door
    Je geeft ons de namen door van relaties waarvan jij denkt dat ze belangstelling hebben voor onze dienstverlening
  2. Wij werven een nieuwe relatie
    Wij nemen vervolgens contact op met deze partij. Die neemt uiteindelijk zelf de beslissing om wel of niet met ons in zee te gaan.
  3. Jij ontvangt € 250
    Gaan we inderdaad samenwerken met jouw relatie, dan ontvang jij € 250,-. Breng jij twee nieuwe relaties aan? Dan krijg jij € 500,- etc.

*Voorwaarden: De relatie van Repay HRM ontvangt een creditnota van € 250,- per aangedragen relatie wanneer deze minimaal 4 weken personeel inleent bij Repay HRM. Indien de periode korter is dan 4 weken kan er geen aanspraak worden gemaakt op de creditnota van € 250,-


Geef de contactgegevens van jouw ingelichte relatie door via deze button zodat wij hen over onze dienstverlening kunnen benaderen en jij hieraan verdiend!

Wij geven jou als dank een creditnota a € 250,- per elke door jou aangedragen relatie die minimaal 4 weken personeel inleent bij Repay HRM

Geef contacten door