Actueel

Continu op de hoogte van de laatste veranderingen

Actueel

Repay HRM vindt het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen in haar vakgebied. Deze kennis en informatie delen we graag met u, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het downloaden van onze whitepapers.

 • vr 14 apr 2017

  Jubileum Albertine

  Komend weekend is Albertine 5 jaar franchisenemer bij Repay HRM vanuit haar vestiging in Utrecht. Wij feliciteren Albertine met dit jubileum!

 • ma 03 apr 2017

  Workshop functioneringsgesprekken

  Vanochtend hebben wij in samenwerking met B-Talented weer een interessante en leerzame workshop gegeven aan onze relaties over het voeren van Functioneringsgesprekken!

 • vr 09 sep 2016

  Repay HRM Magazine #2

  Repay HRM Magazine #2 is uit! Het is een magazine waar we weer ontzettend trots op zijn! Het bevat volop interviews, verhalen en foto’s. Payrollmedewerkers, relaties en partners komen aan het woord en wij stellen ons team aan je voor.

  Deze week valt ons magazine op de mat bij onze relaties. Lees het magazine nú online via deze link! Ontvang je liever een exemplaar per post? Stuur dan een e-mail naar sales@repayhrm.nl met daarin je contact- en adresgegevens.

 • ma 05 sep 2016

  Tilburg Ten Miles met Repay

  Zondag 4 september heeft Repay HRM voor de tweede keer deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles, een sportief hardloopevenement in de binnenstad van Tilburg. Graag willen wij alle medewerkers en relaties bedanken voor hun inzet en sportieve prestaties tijdens dit evenement. Wij vonden het erg geslaagd!

 • wo 04 mei 2016

  Opening eerste uitzendvestiging

  Na 13 payroll vestigingen in Nederland opent Repay HRM deze week met trots haar eerste uitzendvestiging. Deze is gevestigd onder de hoogste woontoren van Brabant, namelijk de Westpoint in Tilburg! Onze nieuwe collega’s hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling, wet en regelgeving en verschillende cao’s. Zij zorgen er dan ook voor dat wij ons per mei, naast payroll en salarisadministratie, ook een specialist op het gebied van uitzenden kunnen noemen.

  U bent van harte welkom om onze nieuwe vestiging te bezoeken!

 • di 05 apr 2016

  Repay HRM Maastricht opent haar deuren!

  Repay HRM opent haar twaalfde vestiging in Nederland! Jordy Moonen en Chris Frauenrath gaan vanuit de vestiging Maastricht de regio Zuid-Limburg ondernemers ontzorgen op het gebied van HRM-diensten. Repay HRM Maastricht is te vinden aan de Luxemburglaan 33, Maastricht-Airport.

 • di 05 apr 2016

  Repay HRM Den Haag is geopend!

  Naast onze nieuwe vestiging in Maastricht heeft Repay HRM Den Haag ook haar deuren geopend! Keesjan de Bruijn en Simon van den Berg werken als accountmanager vanuit het nieuwe pand aan de Tauber 31 in Den Haag, vlak bij het Kyocera stadion van ADO Den Haag.

 • ma 07 sep 2015

  Repay HRM Magazine

  Repay HRM heeft een prachtig magazine uitgeven ter ere van het 10-jarig jubileum! In dit dikke glossy magazine komen medewerkers en relaties aan het woord over de dienstverlening van Repay HRM. Ook kun je interviews lezen met o.a. de voorzitters van de NBBU en de VPO en vertellen medewerkers op het hoofdkantoor hoe is om voor Repay HRM te werken.

  Repay HRM Magazine

  Je kunt nú het magazine online lezen via deze link.

  Wil je het magazine per post ontvangen? Stuur ons dan een email met jouw naam en adresgegevens en we sturen je het gratis toe!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Zakelijke afspraak

Offerte aanvragenWhitepapers

 • Transitievergoeding en het nieuwe ontslagrecht

  In deze white paper vertellen wij u graag meer over de transitievergoeding en het nieuwe ontslagrecht en hoe u als ondernemer flexibel blijft.