Actueel

Continu op de hoogte van de laatste veranderingen

Actueel

Repay HRM vindt het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen in haar vakgebied. Deze kennis en informatie delen we graag met u, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid tot het downloaden van onze whitepapers.

 • di 15 mei 2018

  Sociaal Jaarverslag

  Vol trots presenteren wij ons eerste sociaal jaarverslag. Wij geven dit uit omdat wij medewerkers het belangrijkste onderdeel vinden van onze organisatie.

  In dit sociaal jaarverslag bieden wij je een kijkje in de keuken van onze organisatie, lees je meer over de vele initiatieven van ons bevlogen team en blikken wij vooruit op 2018.
  Download hier ons sociaal jaarverslag.

 • di 01 mei 2018

  Jubileum Manu

  Vandaag is Manu 5 jaar franchisenemer bij Repay HRM vanuit zijn vestiging in Goes. Wij feliciteren Manu met dit jubileum!

 • ma 06 nov 2017

  Repay HRM Magazine jubileumeditie

  Repay HRM bestaat 12,5 jaar en dat vieren we met een nieuw Repay Magazine! Deze jubileumeditie staat weer vol met interviews, foto's en verhalen. Ook in deze editie komen er weer meerdere relaties, payrollmedewerkers en partners aan het woord. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees de jubileumeditie van het Repay HRM Magazine nu online via deze link.

  Wil je het magazine liever per post ontvangen? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar sales@repay.nl met daarin je contact- en adresgegevens.

 • wo 01 nov 2017

  Repay HRM bestaat 12,5 jaar

  Repay HRM bestaat op 1 november 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.000 bedrijven.

  Repay is specialist op het gebied van payroll. Aangevuld met HR-dienstverlening o.a. op het gebied van verzuim en mobiliteit en specifieke branchekennis zijn wij al jarenlang een belangrijke partner voor ondernemers. Wij zorgen er met HR-specialisten, verzuimconsultants en een centraal service center voor dat relaties kunnen ondernemen zonder dat zij zich bezig hoeven te houden met de continue wijzigingen in de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

  Wij streven ernaar om in de komende jaren de beste werkgever van Nederland te worden. Dit willen we bereiken door constante aandacht voor goed en professioneel werkgeverschap. Daarnaast zal de nadruk blijven liggen op verdere digitalisering. De tijdwinst die deze efficiencyslag oplevert steken wij in persoonlijk contact met de medewerkers en relaties. Op deze manier gaan efficiëntie en persoonlijke betrokkenheid hand in hand.

  Ook de komende jaren blijven wij investeren in een landelijk vestigingsnetwerk met een Repay-vestiging in iedere regio. Hierdoor verkleint Repay de afstand naar de medewerkers. Begin 2018 verhuist het service center van Gilze naar het centrum van Tilburg. “De verhuizing naar een groter, centraal gelegen kantoor is de juiste stap op het juiste moment. Om de sterke groei en onze ambities volop de ruimte te kunnen geven, is er gezocht naar een ruim pand met een professionele uitstraling. Door de centrale ligging bevinden we ons straks letterlijk tussen onze mensen”, aldus Hans Vlugt, algemeen directeur.

 • vr 09 jun 2017

  Boksgala gewonnen

  Gisteren was het boksgala Leeuwen van de Langstraat in het RKC stadion. Karin kon door een blessure helaas niet deelnemen aan de wedstrijd waardoor Amy de naam van Repay gisteren heeft verdedigd. En met succes want ze heeft gewonnen!!

  Gefelicteerd Amy!

 • do 01 jun 2017

  1 juni: De dag van de flexkracht

  1 juni wordt vanaf dit jaar door HR Via Care bestempeld als De dag van de flexkracht. Dit is de dag waarop de flexkracht in Nederland in het zonnetje wordt gezet. HR Via Care, ondersteund door ARTRA en NBBU willen met deze dag alle flexkrachten in Nederland laten weten dat zij hen waarderen en bedanken voor hun inzet en flexibiliteit.

  Via deze weg willen wij al onze payrollmedewerkers bedanken voor hun inzet!

 • wo 17 mei 2017

  Boksgala Waalwijk

  Leeuwen van de Langstraat. Een uniek boksgala waarin ondernemers de strijd met elkaar aangaan in de ring.
  Karin Maas van vesting Waalwijk gaat op 8 juni de strijd aan in de ring. Bekijk alle informatie op de website en support onze collega Karin! Wij wensen haar veel succes met de voorbereidingen.
  http://leeuwenvandelangstraat.nl/profile/karin-maas/

  foto-boksgala-karin-20170517154054.jpg
 • vr 14 apr 2017

  Jubileum Albertine

  Komend weekend is Albertine 5 jaar franchisenemer bij Repay HRM vanuit haar vestiging in Utrecht. Wij feliciteren Albertine met dit jubileum!

 • ma 03 apr 2017

  Workshop functioneringsgesprekken

  Vanochtend hebben wij in samenwerking met B-Talented weer een interessante en leerzame workshop gegeven aan onze relaties over het voeren van Functioneringsgesprekken!

 • vr 09 sep 2016

  Repay HRM Magazine #2

  Repay HRM Magazine #2 is uit! Het is een magazine waar we weer ontzettend trots op zijn! Het bevat volop interviews, verhalen en foto’s. Payrollmedewerkers, relaties en partners komen aan het woord en wij stellen ons team aan je voor.

  Deze week valt ons magazine op de mat bij onze relaties. Lees het magazine nú online via deze link! Ontvang je liever een exemplaar per post? Stuur dan een e-mail naar sales@repayhrm.nl met daarin je contact- en adresgegevens.

 • ma 05 sep 2016

  Tilburg Ten Miles met Repay

  Zondag 4 september heeft Repay HRM voor de tweede keer deelgenomen aan de Tilburg Ten Miles, een sportief hardloopevenement in de binnenstad van Tilburg. Graag willen wij alle medewerkers en relaties bedanken voor hun inzet en sportieve prestaties tijdens dit evenement. Wij vonden het erg geslaagd!

 • wo 04 mei 2016

  Opening eerste uitzendvestiging

  Na 13 payroll vestigingen in Nederland opent Repay HRM deze week met trots haar eerste uitzendvestiging. Deze is gevestigd onder de hoogste woontoren van Brabant, namelijk de Westpoint in Tilburg! Onze nieuwe collega’s hebben jarenlange ervaring en specialistische kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling, wet en regelgeving en verschillende cao’s. Zij zorgen er dan ook voor dat wij ons per mei, naast payroll en salarisadministratie, ook een specialist op het gebied van uitzenden kunnen noemen.

  U bent van harte welkom om onze nieuwe vestiging te bezoeken!

 • di 05 apr 2016

  Repay HRM Den Haag is geopend!

  Naast onze nieuwe vestiging in Maastricht heeft Repay HRM Den Haag ook haar deuren geopend! Keesjan de Bruijn en Simon van den Berg werken als accountmanager vanuit het nieuwe pand aan de Tauber 31 in Den Haag, vlak bij het Kyocera stadion van ADO Den Haag.

 • di 05 apr 2016

  Repay HRM Maastricht opent haar deuren!

  Repay HRM opent haar twaalfde vestiging in Nederland! Jordy Moonen en Chris Frauenrath gaan vanuit de vestiging Maastricht de regio Zuid-Limburg ondernemers ontzorgen op het gebied van HRM-diensten. Repay HRM Maastricht is te vinden aan de Luxemburglaan 33, Maastricht-Airport.

 • ma 07 sep 2015

  Repay HRM Magazine

  Repay HRM heeft een prachtig magazine uitgeven ter ere van het 10-jarig jubileum! In dit dikke glossy magazine komen medewerkers en relaties aan het woord over de dienstverlening van Repay HRM. Ook kun je interviews lezen met o.a. de voorzitters van de NBBU en de VPO en vertellen medewerkers op het hoofdkantoor hoe is om voor Repay HRM te werken.

  Repay HRM Magazine

  Je kunt nú het magazine online lezen via deze link.

  Wil je het magazine per post ontvangen? Stuur ons dan een email met jouw naam en adresgegevens en we sturen je het gratis toe!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragenWhitepapers

 • Transitievergoeding en het nieuwe ontslagrecht

  In deze white paper vertellen wij u graag meer over de transitievergoeding en het nieuwe ontslagrecht en hoe u als ondernemer flexibel blijft.