Blog

Continu op de hoogte van de laatste veranderingen

Blog

Repay HRM vindt het belangrijk om continu op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen in haar vakgebied. Deze kennis en informatie delen we graag met jou, zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid tot het downloaden van onze whitepapers.

 • do 18 apr 2019

  Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers en wat levert het op?

  Hoe maak je ambassadeurs van je medewerkers en wat levert het op?

  Ambassadeurs identificeren zich met de organisatie, zijn betrokken en vormen ware reclamezuilen voor het bedrijf. Ze helpen je niet alleen bij het vinden van nieuwe klanten, maar ook bij het werven van nieuwe medewerkers. Zeker op de huidige arbeidsmarkt is dat zeer waardevol!

  Lees verder
 • do 07 mrt 2019

  Waarom werkgeluk een superwaardevol wervingsinstrument is…

  Waarom werkgeluk een superwaardevol wervingsinstrument is…

  Bijna elke medewerker heeft het bovenaan zijn of haar lijstje staan: gelukkig zijn op het werk. Maar wat is jouw aandeel hierin als werkgever? En is er een aandeel wanneer je ‘slechts’ opdrachtgever bent, werkt met uitzendkrachten of mensen op de payroll hebt staan? Jazeker. Welke pet je ook op hebt, je wilt goede mensen binnenhalen en zorgen dat ze aan boord blijven.

  Lees verder
 • vr 15 feb 2019

  Repay HRM Magazine 2019

  Repay HRM Magazine 2019

  Vol trots presenteren wij het Repay Magazine 2019! Maar liefst 60 pagina's met uitgebreide interviews met verschillende medewerkers en opdrachtgevers. Drs. Wim Davidse vertelt in zijn column over de tegenstrijdige uitdagingen voor MKB-werkgevers in 2019 en we laten je zien waar je in Utrecht moet zijn voor een gave citytrip.

  Lees verder
 • vr 18 jan 2019

  ​Praktisch Leiderschap: een geslaagde workshop!

  ​Praktisch Leiderschap: een geslaagde workshop!

  Het begeleiden, ondersteunen en aansturen van medewerkers kan veel plezier opleveren. Echter soms kan het ook als minder leuke uitdaging ervaren worden. Hoe pak je bepaalde situaties aan en welke gesprekstechnieken kun je inzetten? Deze onderwerpen én meer kwamen op maandag 15 oktober aan bod, tijdens onze dynamische workshop Praktisch Leiderschap. René Dollevoet van Dentech Beveiliging was erbij: “De workshop heeft me echt een spiegel voorgehouden.”

  Lees verder
 • do 08 nov 2018

  Fair Produce keurmerk

  Fair Produce keurmerk

  Repay HRM beschikt over het Fair Produce keurmerk! Lees er hier meer over.


  Lees verder
 • ma 02 jul 2018 - Repay HRM

  Wij zijn verhuisd!

  Wij zijn verhuisd!

  Vanaf 2 juli 2018 zijn wij officieel gevestigd in ons nieuwe hoofdkantoor aan de Sportweg in Tilburg. De belangrijkste reden voor deze verhuizing is de groei van de organisatie.

  Lees verder
 • di 15 mei 2018 - Repay HRM

  Sociaal Jaarverslag

  Vol trots presenteren wij ons eerste sociaal jaarverslag. Wij geven dit uit omdat wij medewerkers het belangrijkste onderdeel vinden van onze organisatie.

  In dit sociaal jaarverslag bieden wij je een kijkje in de keuken van onze organisatie, lees je meer over de vele initiatieven van ons bevlogen team en blikken wij vooruit op 2018.
  Download hier ons sociaal jaarverslag.

  Lees verder
 • di 01 mei 2018 - Repay HRM

  Jubileum Manu

  Vandaag is Manu 5 jaar franchisenemer bij Repay HRM vanuit zijn vestiging in Goes. Wij feliciteren Manu met dit jubileum!

  Lees verder
 • ma 06 nov 2017 - Repay HRM

  Repay HRM Magazine jubileumeditie

  Repay HRM bestaat 12,5 jaar en dat vieren we met een nieuw Repay Magazine! Deze jubileumeditie staat weer vol met interviews, foto's en verhalen. Ook in deze editie komen er weer meerdere relaties, payrollmedewerkers en partners aan het woord. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees de jubileumeditie van het Repay HRM Magazine nu online via deze link.

  Wil je het magazine liever per post ontvangen? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar sales@repay.nl met daarin je contact- en adresgegevens.

  Lees verder
 • wo 01 nov 2017 - Repay HRM

  Repay HRM bestaat 12,5 jaar

  Repay HRM bestaat op 1 november 12,5 jaar en is in die tijd, met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers van ons land. Wij zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.000 bedrijven.

  Lees verder

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragenWhitepapers

 • Transitievergoeding en het ontslagrecht

  In deze white paper vertellen wij jou graag meer over de transitievergoeding en het ontslagrecht en hoe jij als ondernemer flexibel blijft.